PREMINULA PJEVAČICA IZ TAKMIČENJA “NIKAD NIJE KASNO”: Sin neutješan nakon sm*ti majke

“Datum i mjesto sahrane biće naknadno objavljeni”

Učesnica popularnog takmičenja “Nikad nije kasno”, pjevačica Živka Spasić, umrla je nakon borbe sa opakom bolešću u 66. godini života.

Tužnu vest za domaće medije potvrdio je njen sin, dok se na društvenim mrežama brojne kolege, saborci iz takmičenja i prijatelji opraštaju od Živke i njenom jedincu upućuju poruke podrške u ovom teškom trenutku.

– Poslije duge i teške borbe moja majka se preselila na neko ljepše mjesto. Datum i mjesto sahrane biće naknadno objavljen – izjavio je njen sin Vojislav, prenosi “Grand”.

Živka je dugo vodila bitku sa rakom pluća koji se čak dva puta vraćao, a za Grand nedavno je govorila o teškom periodu i hemioterapijama.

– Prije pet godina uspješno sam operisala rak pluća. Međutim, sada se pojavio na istom mjestu i krenula sam ponovo u borbu. Teško sve podnosim, ali ne dozvoljavam sebi da klonem duhom. Ne dam se, čovjek mora da se bori do kraja, jer bez toga nema ni života – istakla je ljetos Živka i dodala da za sad sve terapije teško podnosi, ali da ne dozvoljava sebi da u bilo kom trenutku padne.

– Sve je pomiješano. Nije lako, tu su bolovi, mučnine, opala mi je i kosa već posle dvanaestog dana, ali to je manje važno. Što se kaže, kosa je najmanji problem – rekla je profesorka u penziji koja je teško podnijela gubitak kose usljed jakih hemioterapija.

Leave a Reply