BILA JE PRVA MIS SRBIJE, UČESNICA FARME, A ONDA SE UDALA ZA OPASNOG MOMKA 90-IH: A danas je majka troje djece i izgleda drugačije! (FOTO)

Nekadašnja srpska misica živi porodičnim životom u braku sa jednim od rijetkih preživjelih aktera filma “Vidimo se u čitulji” Željka Rutovića Mirjana Božović je bila prva zvanična mis Srbije koja nas je predstavljala na izboru za mis svijeta 2007. godine u Kini. Svojom egzotičnom ljepotom, dugom crnom kosom i kestenjastim očima bila je i te kako primijećena. Studirala je građevinu i maštala da jednog dana bude građevinski inženjer čija su specijalnost mostovi. Međutim, životni put je odveo na drugu stranu. Međutim, 2010. godine ulazi u rijaliti “Farma”, na opšte iznenađenje javnosti. Tokom učešća u rijalitiju zbližila se sa Vladimirom Stanojevićem. Romansu su započeli pred kamerama, ali po izlasku iz imanja u Lisoviću se ubrzo i razišli. Nakon toga, srela je 22 godine starijeg biznismena Željka Rutovića, za koga udaje u novembru 2013. Rodila se fatalna ljubav, te Mirjana nije marila za činjenicu da je Željko 90-ih važio za “kontroverznog momka sa asfalta”. Željko je bio član zvezdarskog klana, jedan od rijetkih koji je preživeo dokumentarni film “Vidimo se u čitulji”, a u kom je govorio o vezi sa ukrajinskom mafijom. Nikada nije krio da ima burnu prošlost, ali nikada nije osuđivan.
Nakon udaje za Željka, Mirjana se povlači iz javnosti. Danas je majka troje dece i živi lukusni život. U martu, 2012. godine dobili su sina Ognjena, a 2017. blizance, djevojčicu Radmilu i dječaka Vasilija. Rutović je danas vlasnik hotela, kockarnica, i lanaca brze hrane, a iz prethodnih veza i brakova on ima još petoro djece. (Stil.Kurir.rs)

Leave a Reply