VELIKI MESEČNI HOROSKOP OD 20. APRILA DO 20. MAJA – VLADAVINA BIKA: Ovnu stiže moć obilja, Strelac sprečava muke!

se krećemo napred. Daje nam inspiraciju da završimo neke stvari, a neke nove započnemo i pokrenemo. Sezona Bika je naše vreme u godini da usporimo, konsolidujemo svoj raspored i razmislimo o tome čemu zaista želimo da posvetimo svoje vreme.

Ako ste se u prethodnom periodu osetili pomalo bezvoljno, imali ste manje energije nego obično, Sunce u Biku je tu da vas osnaži da vam novi vetar u leđa. Umesto da žurimo napred i da koristimo ovaj snažan zamah da završimo stvari, sada možemo da sednemo, opustimo se i razmišljamo o načinima da sačuvamo svoje resurse i energiju.

U vladavini Bika očekuju nas dva pomračenja – pomračenje Sunca i mladog Meseca 30. aprila, a zatim retko pomračenje Krvavog meseca 15. maja. Energija pomračenja uvek donosi transformacije u našim životima.

Pored pomračenja, vladavina Bika nam donosi dva retrogradna aspekta – Pluton 29. aprila i retrogradni Merkur od 10. maja. Ovo će biti period usporavanja, teških odluka, nesigurnosti, pomešanih energija. Moguće je da se pod uticajem retrogradnih planeta osećate kao da ste pobegli od sebe – ali tada je važno da zavirite u svoje srce i posvetite se pronalaženju unutrašnjeg mira.

Još jedan veliki kosmički događaj za sezonu Bika 2022. je kretanje Jupitera u Ovnu 10. maja. Jupiter koji prelazi u ovaj vatreni znak signalizira porast inovacija i preduzetničkih poduhvata. To je veoma nezavisna energija, zbog koje se možemo udaljiti od oslanjanja na druge, vlade ili korporacije.

Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje tokom vladavine Bika od 20. aprila do 20. maja:

Ovan

Sunce je upravo izašlo iz vašeg znaka, ali još uvek držite pažnju kosmosa dok Jupiter, najveća planeta u našem solarnom sistemu, prelazi u vaš znak 10. maja. Iako će ostati samo nakratko, vraćajući se ponovo na duži boravak 2023. godine, ovaj mali usplet energije će biti retka poslastica i pripremiti vas za ono što dolazi. Ulazak Jupitera u vaš znak je srećan znak i znači da imate moć obilja i ekspanzije na vašoj strani. U ovoj sezoni Bika razmislite o tome šta želite da proširite u svom životu. Sezona Bika favorizuje pravljenje planova, pa budite jansi kojim putem želite da krenete, šta hoćete da ostvarite.

Bik

Srećan rođendan! Kako Sunce ulazi u vaš znak, vi ste u mogućnosti da upijete njegove tople zrake, dopuštajući inspiraciji i hrani da teku. Našom matičnom planetom vlada Bik, pa da biste zaista iskoristili prelepu energiju vašeg godišnjeg doba, obavezno provedite vreme istražujući prirodu, upijajući isceljujuće zrake. Pomračenje Sunca i mladog Meseca krajem aprila biće snažna kosmička sila u vašem životu i može početi da izaziva vetrove promena. Ne brinite, međutim, ova promena će verovatno doneti nešto što želite ili na čemu radite već duže vreme. Pomračenja Sunca označavaju priliku, pa iako može doći do promena, verovatno će biti i neke zlatne prilike u ponudi – budite spremni da ih zgrabite! Držite svoje nišane visoko postavljene i ostanite otvoreni za ono što teče na vašem putu.

Blizanci

Vaš vladar Merkur će ući retrogradno tokom sezone Bika 10. maja, ali je moguće da ćete početi da osećate kako ova energija nastaje mnogo ranije. Pošto je Merkur vaš vladajući znak, vi ste skloni da osećate efekte njegove retrogradnosti jače od većine. Da bismo tome dodali, Merkur će takođe početi retrogradno u vašem Zodijaku. Sezona Bika će biti vreme za sporo i negovanje uma. Ako su vam misli bile posvuda, ovo je vaša prilika da se smirite, udahnete i smirite svoj um. Izbegavajte donošenje velikih odluka koje menjaju život pod Suncem u Bikau, jer ćete možda otkriti da vam još uvek nisu predstavljene sve potrebne informacije. Sa svom ovom maglovitom mentalnom energijom koja pliva uokolo, to je zapravo vreme snage za rad na svojim intuitivnim i psihičkim darovima. Jedan od najlakših načina da počnete sa ovim jeste da verujete svojoj intuiciji i da priznate kada vam se ona pojavi.

ak

Pomračenja će povećati vašu osetljivost i povećati vašu intuiciju. Tokom ovog vremena, važno je da zaštitite svoje energetsko polje i postavite granice. Energija Bika nam pomaže da stojimo u svojoj vrednosti, pa imajte ovo na umu ako se borite da pronađete svoje samopouzdanje kada je u pitanju postavljanje granica sa drugima. Ne morate da se osećate krivim što ste rekli ne ili da ako je to ono što zaista želite! Ne morate da budete meki, nežni i prijatni sve vreme. Budite u svojoj moći, posedujte ono što želite i ne plašite se da pravite poteze.

Pročitajte još
ASTROLOGIJA
U MAJU OVIH 5 ZNAKOVA OČEKUJU FLERT I NOVA LJUBAV: Horoskop otkriva kome će ovaj mesec biti sladak, nežan i romantičan!
5 horoskopskih znakova očekuje nova ljubav u maju 2022.
Lav

Sezona Bika će verovatno biti prava avantura za vas! Neki dani mogu teći sa lakoćom, ali drugi se mogu osećati kao teška bitka. Zbog ovoga napred-nazad, moraćete da budete posebno pažljivi kada je u pitanju upravljanje nivoima energije i praktikovanje brige o sebi. Energija sezone Bika je takođe dobar trenutak da skrenete pažnju na svoje finansije. Ako imate veliki finansijski projekat ili finansijsko pitanje koje treba da rešite, obavezno se organizujete i pridržavajte se svih pravila i propisa. Saturn posmatra sa svih strana kosmičkog neba, i pratiće ako nešto nije u redu!

Devica

Kao zemljani znak, vi ćete cvetati pod ovim energijama. Ovo je vaša prilika da stvorite neku strukturu i rutinu. Kada stvari teku na metodičan način, to može biti umirujuće za vašu dušu, pa budite sigurni da to stvorite za sebe pod Suncem u Biku. Pomračenje Sunca i mladog Meseca krajem aprila biće jedno za posmatranje. To može doneti uzbudljivu novu priliku ili možda čak i savršen trenutak koji vam pomaže da se probudite za novu mogućnost ili način razmišljanja. Pratite svoju intuiciju kada treba da preduzmete akciju, i imajte na umu da će vaš vladar, Merkur, ući u retrogradnju ubrzo nakon ovog pomračenja, zamagljujući činjenice i čineći stvari pomalo maglovitim.

Saznajte i…
ASTROLOGIJA
VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2022: Jarca čeka novac kojem se nije nadao, Ribama se magično ostvaruju želje!
Mesečni horoskop za maj 2022 godine.
Vaga

Imate snažnu kreativnu energiju na svojoj strani pod Suncem u Bika. Ako imate bilo kakvu kreativnu inspiraciju, oni će verovatno postati trenuci genija! Zato ih pratite. Sezona Bika je takođe vaša prilika da stvorite malo više strukture i rutine u svom svakodnevnom životu. Ako ste se osećali rasejano ili povučeno u mnogim pravcima, iskoristite ovu energiju da se fokusirate na to kako možete da stvorite veću stabilnost u svom životu. Možda ćete takođe morati da koristite ovu energiju da stvorite veću stabilnost kada su u pitanju i vaše emocije, posebno oko pomračenja Krvavog Meseca 15. maja. Ovo će verovatno biti veoma ispunjeno vreme za vas, zato budite nežni prema sebi, saosećajni i poverenje u način na koji se plime okreću. Iako pomračenja mogu doneti izazovne događaje, uvek nas postavljaju tačno tamo gde treba da budemo.

Škorpija

Pomračenje Krvavog Meseca 15. maja pada u vaš znak Škorpije, tako da će to biti veliki događaj za vas ove sezone. Pomračenja Krvavog Meseca su preteča promena i transformacije, a kako pada u vaš znak, verovatno ćete osetiti najveći deo ove energije. Transformacija je deo onoga što jeste, i verovatno je da se zauvek krećete kroz različite faze i talase svesti tokom svog života. Prirodni ste kada su ove energije u pitanju, pa verujte u to. Znajte da nas pomračenja uvek stavljaju tamo gde treba da budemo, i često signaliziraju kvantne skokove u našim životima gde smo u mogućnosti da se podignemo i dođemo do sledećeg poglavlja naše evolucije. Pod Suncem u Biku, fokusirajte se na brigu o sebi i odvajanje vremena za zadovoljstvo. Povežite se sa svojim centrima zadovoljstva i dozvolite sebi da osetite kreativnu inspiraciju koja teče kada to činite.

trelac

Ovo je vaša prilika da se pozabavite tekim stvarima u svom životu koje ste gurali pod tepih, odlagali ili ignorisali. Iako ovo može izgledati izazovno, imate priliku da dovedete stvari u red i da preuzmete odgovornost za sve što treba da se završi. Ako vam zatreba, nemojte se plašiti da angažujete pomoć ili da pitate druge za savet, iako morate da odvojite vreme da se organizujete i završite stvari, nema ništa loše u traženju podrške! Ako preuzmete odgovornost i budete zreli u vezi sa svim čime se treba baviti, uštedećete sebi mnogo muke u budućnosti. Takođe možete koristiti ovu energiju da stvorite više rutine i strukture u svom svakodnevnom životu. Ako su vam problemi sa novcem u prvom planu, ova energija takođe može doneti rešenja. Fokusirajte svoju pažnju na razmišljanje u izobilju, a ne na misli o oskudici ili ograničenjima. Obilna energija je na vašoj strani, pa znajte da je tu, sve što treba da uradite je da uskladite svoju vibraciju sa njom.

Pročitajte još
ASTROLOGIJA
MESEČEV HOROSKOP OD 16. APRILA DO 5. MAJA 2022: Bika, Jarca i Devicu čekaju novac, napredovanje uspeh, a vas?
Horoskop po mesečevim menama za april.
Jarac

Kao zemljani znak, Sunce u Biku je uvek prijatan period godine za vas, ali ono na šta morate da vodite računa je da dozvolite sebi da stvari shvatate previše ozbiljno. Sa svom snažnom zemaljskom energijom koja teče vašim putem, postoji tendencija da se previše zaglavite i previše prizemljite, što može učiniti da se osećate kao da ste zaglavljeni ili uhvaćeni između kamena i nakovnja. Ako se ovaj osećaj javi, usredsredite se na istezanje krila, pomeranje tela i preduzimanje malih, pozitivnih koraka. Vratite malo lakoće u svoje biće tako što ćete odvojiti vreme za zadovoljstvo i zabavu i osloboditi vezanost za stvari koje ne možete da kontrolišete. S obzirom na to da se pomračenja dešavaju ove sezone, ona mogu pokrenuti vetar promena. Ako se previše držite, promena može biti još teža za kanalisanje. Ako otpustite svoj stisak i dozvolite stvarima da padnu gde mogu, biće vam mnogo lakše. Ako želite da unesete promene u svoj život, oslobodite se, predajte se i gledajte kako se stvari odvijaju, odgovor će vam se predstaviti jasno i bez borbe.

Vodolija

U poslednje vreme bilo je toliko jakih, zemaljskih uticaja u vašem horoskopskom znaku da možda počinjete da se osećate prilično ograničeno ili teško. Možda je ova energija čak dovela do toga da morate da se povučete ili da budete sami. U ovim tihim vremenima možemo da upoznamo sebe na dubljem i intimnom nivou, a kada upoznamo sebe na ovom nivou, to nam omogućava da se krećemo kroz svet sa samopouzdanjem i lakoćom. Sezona Bika donosi više zemaljske energije na vaš način, ali umesto da se osećate ograničeno njome, znajte da možete da je koristite da potopite svoje korene dublje kako biste se mogli uzdići više. Kao prirodni empata, ova zemaljska energija će vam takođe pomoći da odvojite nešto potrebno za mene. Pod pomračenjem Sunca i mladog Meseca u znaku Bika, možda ćete tek pronaći neke davno zaslužene nagrade.

Saznajte i…
ASTROLOGIJA
2 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IPAK OSTATI SAMI DO KRAJA 2022: Saznajte da li vas čekaju loše vesti na polju ljubavi!
Horoskop da li ću ove godine upoznati srodnu dušu
Ribe

U Ribama se u poslednje vreme dešavalo mnogo aktivnosti sa neverovatnom konjunkcijom Jupiter-Neptun, 12. aprila, i dodavanjem Marsa koji obilazi vaš znak. Sva ova energija vam je možda slala kreativne talase inspiracije i strasti. Mars vam je takođe možda davao dodatni podsticaj energije, ili alternativno, možda ste morali da se oporavite i napunite pod njegovim vatrenim prisustvom. Kako prolazite kroz sezonu Bika, svi ti kreativni talasi inspiracije i ideja koji bujaju mogu početi da produžavaju život i dugovečnost. Iskoristite ovu energiju da očistite svoj tanjir i fokusirate se na ono što je zaista važno. Na ovaj način ćete mnogo napredovati!

sensa.rs

Leave a Reply