Siniša Mihajlović bio je velika ljubav naše pevačice: „Nismo imali vremena za nas“

Veliki gubitak pogodio je mnoge ljubitelje legendarnog fudbalera, posebno one koji su ga poznavali kako poslovno, tako i privatno.

Pevačica Andrijana Anči Dabetić bila je u toku 1994. godine u emotivnoj vezi sa Mihajlovićem.

Andrijana Anči Dabetić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Anči nikad nije krila da je Siniša bio njena velika ljubav, a povodom ovog gubitka pevačica se oglasila i za „Grand“ otkrila da ju je ova vest jako potresla.

„Zaista me je pogodila ova vest. Žao mi je prvenstveno njegove porodice koja je ostala bez sina, brata, oca i supruga, a zatim i svih nas koji smo ga poznavali i uverili se kakva je legenda i čovek bio“, rekla je Anči za „Grand“ i dodala da će ga se sećati kao čoveka vesele naravi:

„Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život.“

„Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom. Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Isto tako, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva,tri puta na nekim dešavanjima“, ispričala je Andrijana i zaključila:

„Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji!“

Leave a Reply