PRVO OGLAŠAVANJE MODRIĆA NAKON PLASMANA U POLUFINALE: 3 riječi napisao

Luka Modrić napisao je objavu na Twitteru nakon što je Hrvatska nakon raspucavanja pobijedila Brazil te se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva.

“Nikad ne odustaj”, napisao je kapetan hrvatske reprezentacije, koja će u polufinalu turnira u Kataru igrati protiv boljeg iz utakmice Nizozemska – Argentina.

Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Hrvatsku te bio precizan s bijele točke u raspucavanju, a ovo mu je bio 160. reprezentativni nastup. Modrić je momčad izbornika Zlatka Dalića i 2018. godine vodio do drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je proglašen najboljim igračem turnira. Nakon toga je dobio i Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta.

Regularni dio utakmice s Brazilom završio je 0:0, da bi Neymar na kraju prvog produžetka doveo Brazilce u vodstvo. No Bruno Petković je izjednačio u 117. minuti na asistenciju Mislava Oršića. U raspucavanju su Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Modrić i Oršić zabili za Hrvatsku. Dominik Livaković zaustavio je udarac Rodryga, a Marquinhos je pogodio stativu.

(Index.hr)

Leave a Reply