POMRAČENJE MJESECA: Sprema se katastrofa za 2 znaka od danas pa do kraja mjeseca

Pomračenje Mjeseca najviše će uticati na Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije

Pred nama je izazovan astrološki dan, jer je tačno u 12:02 minuta pun Mjesec u Biku koji je ujedno najvažniji događaj u novembru. Ne samo što je pun, nego je i pomračen, tako da će se intenzitet ovog astrološkog događaja osjećati i do kraja mjeseca.

Pomračenje Mjeseca najviše će uticati na Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije

Kraj i novi početak

Pomračenje Mjeseca doprinosi snazi punog mjeseca. Odgovoran je za unošenje naglih promena ili otkrivanje nečega skrivenog. Pomračenja Mjeseca označavaju završetak. Dakle, pomračenja donose emocionalno vrijeme i podstiču promjene iznutra. Tokom ovog pomračenja, postaćete svjesni pravih lica onih oko vas.

Ovo pomračenje se dešava sa punim mjesecom u Biku. Dakle, stabilnost će biti odsutna. Promena će biti neizbježna. Morate da uskladite svoje buduće ciljeve sa svojim samopoštovanjem. Pomračenje će vas naterati da prihvatite pravog sebe da biste pronašli mir.

Otvaraju se nova vrata

Pomračenja pojačavaju vrijeme. Štaviše, otvaraju vam nova vrata i zatvaraju ostala. Ove promjene mogu biti u vašu korist! Međutim, ne možete im odoljeti. Ovo pomračenje Meseca će vam dati dodatni neophodan podsticaj ako se opuštate. Ovo pomračenje će Vas takođe naterati da uskočite u stvari ili da delujete brzo. Dobićete i povoljne duhovne darove. Štaviše, osjetićete promjene raspoloženja. Emocionalni usponi i padovi i to koji su jako izraženi. Budite smireni da biste izbegli sukobe. Pošto će se pomračenje dogoditi sa punim Mjesecom u Biku, to bi moglo da utiče na vrat, glasne žice, krajnike, Adamovu jabučicu, grkljan i grlo kojima vlada znak Bika.

Potpuno pomračenje Mjeseca 8. novembra 2022. imaće različite efekte na znakove zodijaka. Za neke će to imati pozitivne efekte. Za druge će to donijeti prepreke. Pomračenje neće naškoditi Ovnu, Raku, Strelcu, Jarcu i Ribama.

Sa druge strane Bik i Škorpija će biti najviše pogođeni time.

Bik

Bikovi treba da se pripreme za predstojeću promjenu u vašem životu zbog ovog pomračenja. Opirete se promjeni, ali ćete morati da je prihvatite. Možda ćete se suočiti sa finansijskim problemima. Vaš ljubavni život će se takođe suočiti sa preprekama. Ostanite mirni i strpljivo se nosite sa stvarima. Izbjegavajte sukobe.

Škorpije i na Vas će uticati ovo pomračenje. Vi ste misteriozni znak, a ovo pomračenje bi moglo otkriti Vaše tajne i urođene želje. Ne dijelite svoje tajne ni sa kim. Izbjegavajte bilo kakve tračeve ili drame.

Blizanci, pazite na svoje zdravlje! Možda se ozbiljno razbolite. Posebno vodite računa o žlijezdama u predjelu vrata.

Vodolije takođe treba da vode računa o svom zdravlju.

Ovo pomračenje Mjeseca će takođe uticati i na osobe rođene u znaku Vage ili sa podzanokm u istom znaku. Držite svoje finansije pod kontrolom i izbjegavajte svađe sa svojim najmilijima.

Na kraju, Djevice, možda ćete se suočiti sa problemima vezanim za posao. Možda ćete izgubiti stari posao ili započeti novu karijeru. Ne brinite, smjena poslova sa starog na novo ili obrnuto moglo bi da donese i povoljne rezultate, pišu astrousluge.com.

Leave a Reply