BOSANAC P0LUDIO ZA TAKMIČARKOM ZVEZDA GRANDA, MOLIO DA MU DAJU NJU: Izgleda kao avion, A TEK DA ČUJETE KAKO PJEVA

U „Zvezdama Granda“ je sve moguće, pa i da žiri daje konstruktivne prijedloge Saši Popoviću za razmatranje, iako ih on uopšte neće uvažiti. Bar ne za sad.

To je ove subote izazvao nastup Matee Nuić (27) iz Zagreba koja se žiriju predstavila pjesmama „Dvije muzike“ Indire Radić i „Krivi spoj“ od Severine, ali je na kraju dobila tri glasa i tri panika.

-Nedovoljno za prolaz – konstatovao je Popović, dok su pojedini članovi žirija izrazili žaljenje, jer takmičarka odlično izgleda.

-Mislim da je Matea pogriješila u izboru prve pjesme. Ali vjeruj mi, pjevaju i gore od tebe, zato samo rokaj– poručila je Marija Šerifović, dok se Dragan Stojković Bosanac složio.

-Ima nešto erotsko u glasu. Ovo je za prvi nastup bilo sasvim u redu. Šteta je– rekao je Bosanac, pa dao konstruktivni prijedlog da ubuduće Popović štiklira takmičare koji nisu prošli, kako bi ih možda kasnije, u nekom krugu dodijelili nekom slobodnijem mentoru.

-Pošto on pravi zvijezde, mislim da on treba da je uzme. On je stari mag i treba da je uzme – rekla je Ceca, a Bosanac dodao da je već prezauzet, ali da bi mogao da prihvati da se javi i da joj da par savjeta.

-To bi bilo to, Matea – poručio je Popović, a takmičarka dodala da joj je žao.

-Ja da sam mogao da biram i da glasam, ja bih te izabrao – dodao je Saša, a Mili se složio.

–Nisi za ispadanje, nisi ni za prolaz, ali si štiklirana. Vidjet ćemo da li će se usvojiti ta kategorija – konstatovala je Sanja Kužet s osmijehom, dok je Boske rekao da je ozbiljan i da bi njegov prijedlog Popović trebalo da uvaži.

Leave a Reply