UNUK IZ SRBIJE JE NAŠMINKAO SVOJU BAKU I PRETVORIO JE U HOLIVUDSKU DIVU: Cijeli Balkan je u š0ku nakon ovih slika

Mladi mejkap umjetnik i frizer Aleksandar Dramićanin je prošle godine u aprilu oduševio cijelu Srbiju kada je svoju baku Miloratku (86) potpuno transformisao – i dokazao da se filmska diva oduvijek krila u njoj!

Dramićanin već 15 godina šminka dame, a nedavno je ponovo raznežio sve pratioce kada je objavio fotografiju sa svojom bakom uz opis:

– Moja Mika.

 

– Moja baka kao i većina žena koje žive na selu se ne šminka, ne farba kosu i nosi maramu. Ali, to je žena koja plijeni unutrašnjom i spoljašnom ljepotom i tako sam došao na ideju da je sredim. Tokom karantina boravio sam kod mojih u Ivanjici iskoristio priliku da je ubijedim. Kad sam je našminkao i kad se vidjela u ogledalo samo se nasmijala, nesvjesna svoje ljepote – rekao je za RINU Aleksandar.

9bzk9kqturbxy84mjmwzjhmn2njnwflytc0zdgwnwu4ndgzndg3ztc0ms5qcgvnkzmczqkean4aaaewbq

Foto: RINA

Ovaj mladi umjetnik koji već 15 godina uspješno radi u Beogradu fotografije svoje bake podijelio je na društvenim mrežama, a njene uramljene portrete postaviće u svom salonu.

– Ponosan sam na sve te divne i dobre komentare koji su pristigli nakon što sam objavio bakinu sliku. Pored svih prelijepih žena koje sam sređivao, ona je ta koja me najviše inspiriše – kaže Aleksandar.

(Novi.ba/Žena Blic)

Leave a Reply