VEČERAS NAM PUN MJESEC PUNI NOVČANIKE: Za OVIH 6 znakova kreće period izobilja

Pun Mjesec koji nas 10. septembra očekuje u znaku Riba nekim znakovima Zodijaka povećava šanse za obilje i razvoj. Čak i pored retrogradnog Merkura, ovi horoskopski znakovi imaće priliku da se ostvare u profesionalnom smislu, a možda čak i poboljšaju novčanu situaciju.

Astrolozi ističu da će za 6 znakova Zodijaka period punog Meseca u Ribama biti profitabilan:

Lav (23. jul – 22. avgust)

Najviše sreće imaće predstavnici ovog horoskopskog znaka. Moguće je da će dobiti šansu za napredak, i to iz potpuno neočekivanog izvora.

Na pun Mesec Lavovi će moći da završe sve započete poslove, otplate dugove. Na ovaj dan, predstavnici znaka mogu bezbjedno da ulože svoj novac u novi posao, to će biti profitabilno.

Transakcije sa nekretninama će biti uspješne. Generalno, cijeli dan će biti pun sreće i sjajnih prilika.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vagu za vrijeme punog Mjeseca očekuju razna iznenađenja. Moguće je da će baš ovog dana moći da ostavre neku želju, posebno kada je riječ o kupovini.

Vaga će se 10. septembra ponašati samouvjereno, zahvaljujući čemu će moći mnogo toga da promijene u svom životu.

Sve promjene koje će se desiti na ovaj dan dovešće do uspeha.

Strijelac (22. novembar – 21. decembar)

Strijelčevi će moći da ugovore profitabilan posao, zahvaljujući kojem mogu poboljšati finansije. Dobijena sredstva najbolje je uložiti u neki posao koji će u budućnosti donijeti dobar profit.

Jedino što predstavnici ovog znaka ne bi trebalo da rade je da potpisuju dokumenta i ne donose važne odluke dok se ne završi period retrogradnosti Merkura (2. oktobar).

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe u septembru čeka prijatan priliv novca. Moguće je da će dobiti bonus na poslu ili dodatak za dobro obavljen posao.

Moguće je d će završiti mnoge nedovršene ili odavno započete poslove. Svaki eksperiment za koji se Ribe odluče ovog dana doneće im uspeh i sreću.

Blizanci (22. maj – 21. jun)

Blizanci će moći da završe projekat koji su davno započeli, kao i da riješe pitanje u vezi sa karijerom i poslom. Osim toga, uspjeće da nauče nešto novo, što će im omogućava da bolje razumiju ljude oko sebe.

Razmišljaće i o promjeni radnog mjesta.

Dan je povoljan i u pogledu transakcija i potpisivanja unosnih ugovora. Svaki trud na ovaj dan može donijeti profit.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka, pun Mesec 10. septembra donijeće veliku zaradu, prenosi Luftika. Posebno, uspjeh čeka one koji odluče da pokrenu sopstveni biznis ili sprovedu svoje ideje.

Mnogima će na današnji dan biti povećana osnovna primanja, a neki će biti unapređeni. Sreća će se osmehnuti onima koji se dokažu i pokažu za šta su sposobni.

Leave a Reply