IZNENADA PREMINU0 ČUVENI ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ! Oglasila se porodica: Posvetili mu emotivne riječi (FOTO)

Poznati astrolog Dušan Veličković iznenada je premino. Vijest o njegovoj smrti na društvenim mrežama je objavila njegova porodica.

“Dragi naši prijatelji, sa velikom tugom u srcu i duši obavještavamo vas da nas je napustio naš voljeni Dušan i da je otišao na nebo među svoje zvijezde. O mjestu i vremenu sahrane ćemo vas naknadno obavestiti”, stoji u saopštenju na njegovoj Fejsbuk stranici.

Osim Veličkovićeve porodice, oglasio se i njegov prijatelj Vuk Đuričić.

“Brate moj, legendo moja, hvala ti za sve… Bio si uvijek uz mene i u dobru i u zlu… Ništa ne može zamijeniti naše svakodnevno kafenisanje. Toliko smo se poznavali da smo mogli da sjedimo i šutimo po nekoliko sati. Bio si uvijek nasmijan, pozitivan, takvog čoveka kao tebe nisam upoznao, a verujem da i ne postoje takva dva čoveka na planeti Zemlji… Jednostavno, bio si Dušan Veličković. Počivaj u miru, brate moj”, napisao je njegov prijatelj Vuk Đuričić, koji je objavio fotografiju na kojoj pali svijeću u Vaseljenskoj patrijaršiji.

“Umjesto da ti upalim svijeću za zdravlje, ja ti palim svijeću… Ovdej u Vaseljenskoj patrijaršiji, o kojoj smo mnogo puta pričali”, dodao je.

3167089-whatsapp-image-20220910-at-11-17-11-am-ff

Dušan Veličković bio je poznati astrolog naširoko poznat. Često je bio gost mnogih TV emisija, a bio je i čest i rado viđen gost i Kurir televizije.

Bio je jedan od onih koji se rado odazivao da govori na sve aktuelne teme i uz pomoć astrologije je predviđao razne događaje kako na estradnoj, tako i na političkoj sceni.

(Kurir.rs)

Leave a Reply