STIŽU DVIJE BEBE – VELIKO SLAVLJE KOD PJEVAČA: Nikola i Bojana roditelji po treći put, ČESTITKE PLJUŠTE

Čestitke!

Pjevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović uskoro će poželjeti dobrodošlicu svom trećem djetetu.

Nakon kćerkice Leone i sina Simeona, porodici Rokvić pridružiće se još jedan član, a zanimljivo je i to da je Nikolin mlađi brat Marko prije samo nekoliko dana sa javnošću podijelio lijepe vijesti, kada je otkrio da on i njegova izabranica Sara čekaju drugo dijete!

Marko i Sara nakon sina Despota dobiće djevojčicu, a još uvijek nije poznato kog pola će biti Nikolino i Bojanino treće dijete.

1062083-nikola-rokvic-ff

Foto:Printscreen

Marko i Sara nisu mogli da sakriju sreću nakon saznanja da će Despot dobiti sestru, pa su sa javnošću podijelili snimak radosnog trenutka, a Sara je otkrila da im se ispunila velika želja:

– Kada je Despot bio u stomaku željeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali djevojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima. Pored prvih najvažnijih vijesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo željeli da podijelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama – napisala je Sara uz snimak trenutka kada porodica saznaje radosne vijesti.

Leave a Reply