RAZAPELI ĐOKOVIĆA ZBOG PROSLAVE: “Zbog ovog Noleta NIKAD neće voljeti kao Rafu i Rodžera, PATETIČNO”, “Zašto, brate”

Novak Đoković se našao na udaru dijela medija i navijača zbog imitiranja proslave Bena Šeltona nakon što je pobijedio Amerikanca u polufinalu US opena.

Nole je simulirao telefoniranje pa spuštanje slušalice čime je simbolično poslao poruku da je okončao nastup Šeltona u Njujorku nakon čega je uslijedio vrlo hladan pozdrav na mreži.

– Svidjela mi se Benova proslava. Pomislio sam da je veoma originalna i iskopirao sam ga. Ukrao sam mu radovanje! – rekao je Novak poslije meča.

Šelton je rekao da mu ovo laska, ali da nije vidio taj detalj odmah, što zvuči neiskreno pošto je na mreži vrlo hladno čestitao Đokoviću i djelovalo je da se baš uvrijedio.

A navijači i mediji? Dio je naravno napao Novaka, a njegovi fanovi ga brane.

– Patetično. Zbog ovoga Noleta nikad neće gledati kao Rafu ili Rodžera. Ne želi da bilo ko uspije sem njega. Ruganje svom protivniku je nepotrebno, voli da ga gledaju kao negativca i ne dâ da bilo ko drugi uživa u svojim proslavama a da ga ne izvrgne ruglu – napisao je jedan jutjuber.

– Po mom mišljenju, potpuno nepotrebna proslava 36-godišnjeg Đokovića poslije pobjede nad 20-godišnjim Šeltonom koji je igrao najveći meč svoje karijere pred domaćom publikom i NIJEDNOM nije pokazao nepoštovanje prema njemu – napisao je novinar Gaspar Lansa.

– Da li je ovo zaista bilo neophodno? – zapitao se poznati novinar Kristofer Kleri.

Navijači se pitaju “Zašto, brate?” i tvrde da je ovo potez “ispod klase” a da nije prvi Đokoviću.

Leave a Reply