SLUČAJ DEVIN/ PROGOVORILA LEPA BRENA: “Evo zašto sam svjedočila protiv Miroslava Ilića”

Prije nedelju dana sud je donio odluku da je Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića, što pjevačeva nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže, te je sad u tome uspjela.

Mirjanina prijateljica, pjevačica Lepa Brena, bila je svjedok tokom suđenja, a folk diva riješila je da progovori na ovu temu.

– Jako sam srećna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dvije godine na turneji, obišli smo cijeli svijet. Zabavljali su se i voljeli tada i rezultat te ljubavi je Devin – kazala nam je na početku.

– Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči… Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Treba da budemo prisutni u 21. vijeku. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine, i svih koji vode istu borbu – navodi Brena, te odgovara na pitanje da li bi opet prolazila kroz ovakvo suđenje.

– Naravno da bih opet bila svjedok. Prijatelj sam u dobru i u zlu, i majka sam. Vidite kako se ta djeca osjećaju, za mene je to veoma važno. Treba im pružiti zaštitu – zaključila nam je pjevačica.

kurir.rs/blic

Leave a Reply