STIGLA SUDSKA ODLUKA – EVO DA LI JE MIROSLAV DEVINOV OTAC: Ilićeva ljubavnica se odmah oglasila, nije mogla da prešuti

Gotovo je!

Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže na sudu da je pjevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina.

Slavuj iz Mrčajevaca otpočeo je ljubavnu priču sa Mirjanom davne 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

New Microsoft Adaptive Accessories

Poslije brojnih dugogodišnjih susreta na sudu i medijskih sukoba, Antonovićeva je uspjela u svojoj borbi, te se rezultatima pohvalila na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvrsnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva.Uvijek sam željela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana – istakla je ona.

Leave a Reply