ISTRAGA O NESTANKU ZAVRŠENA: Oglasio se otac nestalog Mateja Periša

Nenad Periš, otac prije dva mjeseca nestalog Mateja Periša, kaže da je danas bio u Patrijaršiji gdje se sreo sa patrijarhom Porfirijem.

– Patrijarh Porfirije mi je rekao da se nada da ću uskoro naći svog sina i da ću se sa njim vratiti kući. Osjetio sam da je to rekao iskreno i dogovorili smo za sutra ujutru moltivu za mog Mateja. Dugujem mu veliku zahvalnost, ali i svakom ko se moli da nađem svog sina – kaže Nenad.

I dalje ostaje u Beogradu jer kako sam tvrdi “njemu je ovde nestalo dijete, a ne stvar”.

– I dalje želim samo istinu i spreman sam da se sučim sa njom. U svakodnevnom kontaktu sam sa beogradskom policijom. I dalje pretražuju i kopno i Savu i Dunav. Sve informacije o tome gde je viđen moj sin ispostavile su se kao netačne. Istraga je završena. Sve što su mogli, proverili su – objašnjava Periš.

Kako sam kaže, gotovo svaki dan odlazi do mjesta gdje je njegov sin nestao. Teško mu je da poveruje da je upao u vodu, pa makar to bio i nesrećni slučaj.

-Bio sam i juče na Promenadi. Gledam u Savu i razmišljam šta se sa Matejem dogodilo. Primijetio sam da nema kamera i da je on mogao da ode do parkinga i da ga niko ne primijeti.

Matej Periš (27) nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine kada je u majci kratkih rukava napustio prijatelje i izašao i “Gotika”. Ne postoji dokaz da je upao u Savu.

Izvor:Pink

Leave a Reply