ANĐELO DAO ŠUT-KARTU DALILI, ona otišla poraženo uz bolne riječi: EVO ŠTA SE UPRAVO DESILO

Kraj?!

Dalila Dragojević je saznala da je danas Anđelo Ranković bio suzdržan na sastanku, te je tim povodom popričala sa njim. On je ostavio sve po strani i rekao joj da ne želi više bilo šta sa njom i da ga već boli glava od svega. Dalila nije mogla da vjeruje šta je čula, pa je pričala kako je ona budala i napustila razgovor.

-Mene razum radi i sve to – govori Anđelo.

-Rekli ste svi šta ste imali da kažete. Neće Dalila više provoditi vremena ni sa kim. Biću samma i to je to. Muka mi je od vega da se ja zalažem – rekla je Dalila.

-Ne pada mi na pamet da ulazim u odnos gdje me već boli glava. Tako je, kako je, rekao sam ti pri dam. Rekao sam da se ne ostavlja prostor da ti mene juriš. Batali me tih priča – rekao je Anđelo.

-Okej, idi spavaj – govori Dalila.

-Na sve to, bitno je da sve bude čisto – rekao je Anđelo.

-Rasčistili smo. Neće više ništa biti o toga – rekla je Dalila.

-Ne treba da bude zato što je smiješno

-Meni nije smiješno. Jadno mi je to što sam dopustila sa tobom – rekla je Dalila.

-Ma ajde. Samo smo fletovali i to je to. Falila ti mene i ja tebe i to je to. Strašno je da se nastavlja u tom smjeru a da nema ništa, a onda ćeš da budeš najgora na svijetu – rekao je Anđelo.

-Ja znam da neću biti najgora, mene osjećaj ne vara. Izdićiću se iz cijele situacije. I kada sam mislila da sam najgora, nisam bila – rekla je Dalila.

-Situacija sa tobom mi je presmiješna. Jer sam ja tebe izigrala. Nisam ništa započela sa tobom, ispalo je da sam ja tebe izigrala, to mi ej smiješno. Drugo, jadaš se da imaš osjećanja a ne znaš kako da ase suzdržiš, i to mi je smiješno. Čula sam danas da si vrdao na sastanku – i to mi je smiješno – naglašava Dalila.

-I meni je smiješno da pričaš jednu stavr na zidiću i uradiš drugu stvr, to mi je najsmiješnije i najadnije od svega – rekao je Anđelo i otišao.

Detaljnije u nastavku teksta.

Leave a Reply