“MOJ MUŽ I JA” SUBOTIĆKA OBJAVILA SLIKU SA VJENČANJA, PECA NE SKIDA OSMIJEH SA LICA: Svi čekaju Majinu reakciju (FOTO)

Rijaliti zvijezda Aleksandra Subotić ima veoma buran ljubavni život o kome se često piše u javnosti.

Njen partner Peca Raspopović nedavno je prevario sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković, a zatim su se ipak pomirili.

Od tada, kako Subotićeva ističe, oni uživaju u ljubavi kao nikad prije, a danas je podijelila fotografiju sa Pecom sa svadbe, uz emotivan opis.

 

– Moj muž i ja, kao gosti na jednoj predivnoj svadbi. Obožavam ljubav, obožavam sve što ima veze s ljubavlju, a ono što najviše volim je kada se slavi ista. Zato želim svima vama da volite i da se volite – poručila je Subotićeva.

-Sjedim svojoj kući , djeca mi odmaraju i čitam ove komentare i žao mi je . Ljudi bruje o novcu, a ja kažem LJUBAV i PORODICA. Za mene je porodica na prvom mjestu! Ja sam se borila i IZBORILA da svoju sačuvam… Treba li da se stidim nečega? Vi u mom mužu vidite novac, a ja ljubav i oca svog djeteta, želim da moja djeca odrastaju uz oca i da moja porodica ostane na okupa… Ja nemam čega da se stidim, ništa ružno nisam uradila, nikog nisam izdala ili povrijedila- samo sam se borila i pobijedila. I ne ne stidim se – PONOSIM SE SOBOM- jer ja sam jedna jaka žena! A vi – sudite, ali ne meni – nego sebi! Jer svako ljude mjeri svojim lenjirom! Pozdrav – napisala je ona

Izvor:Kurir

Leave a Reply