SAŠA POPOVIĆ I SUZANA IMAJU MILIONE, A ČEKAJTE DA VIDITE GDJE ŽIVI: Jedna od najluksuznijih vila u Beogradu, POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST DOMA

Najmoćniji čovjek srpske estrade i biznisa. Saša Popović je definitivno jedan od najmoćnijih ljudi na estradnoj sceni. Najveća muzička produkcija na Balkanu “Grand” u poslednjih pet godina bilježila je rast zarade koja se meri u milionima eura, a direktor i suvlasnik Granda, Sasa Popovic je od 1. novembra zvanično postao penzioner. Medijski mag se ne libi da trosi svoje milione na raznorazne stvari pa tako poseduje nekoliko nekretnina širom sveta kao i mnoštvo drugih stvari. Saša poseduje i jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca. – Uopste ne žalim novac na takve stvari, volim da imam skupe i dobre automobile. A jahtu znam da vozim i iz tog razloga sam je i pazario – rekao je Popović svojevremeno.
636957-sasa-popovic-ls
Jedan u nizu Sašinih automobila BMW I8 platio je vrtoglavih 150.000 eura, Popović posjeduje čitav vozni park, pa i ne čudi što ga uvek viđamo u različitim automobilima. Također posjeduje i luksuzni stan u Opatiji koji vredi skoro pola miliona eura. Popović je za ručni sat izdvojio skoro 50.000 eura. Saša Popović takođe planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gdke je kupio plac, a njegov dom na Bežanijskoj Kosi važi za jedan od najskupljih u Beogradu, na koji su on i njegova supruga Suzana Jovanović potrošili čitavo bogatstvo. Evo kako izgleda njihov dom:
vila1
vila2
vila
 

Leave a Reply