ŽIVJELA U SIROMAŠTVU, A SAD U LUKS VILI: Ovako izgleda renovirana kuća Zorice i Kemiša: Sve u zlatu, kristali (FOTO)

Pjevačica Zorica Brunclik odrasla je u siromaštvu, a danas uživa u plodovima svog rada, i živi u izobilju.

Odraz svega toga jeste i kuća u kojoj živi sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom u Krnjači.

– Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je dijelio jedno jaje na četiri diijela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja i svi olo vas – kazala je Zorica u emisiji “Na večeri kod” za koju je otvorila vrata doma i dodala:

– Često mi kažu djeca: “Što to stlano ponavljaš?”. Ja kažem: “Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe”. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla – zaključuje Brunclikova.

U određenim dijelovima kuće može se primijetiti da je namještaj renoviran i da su dodati neki novi detalji poput leopardovog krzna koje stoji na zidu.

Zorica u okviru dvorišta posejduje i bazen na kom se ona i Miroljub često kupaju preko ljeta. Ali to nije sve, u luksuznom domu ima sopstveni muzički studio, frizerski salon, kao i salu u kojoj joj dolaze gosti kada organizuje razne porodične proslave.

Zorica ima posebnu prostoriju u kojoj joj stoje sve muzičke nagrade.

– U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak “Poselo na Kalemegdanu”. Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu “Ja znam”. Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije.

Pogledajte slike:

2999693-zorica-9-ls

2999679-zorica-2-ff

2999691-zorica-5-ff

2999689-zorica-7-ff

2999687-zorica-6-ff

2999685-zorica-ff

2999683-zorica-4-ff

2999681-zorica-3-ff

Leave a Reply