NJIMA ĆE SE ŽIVOT U APRILU PROMIJENITI IZ KORIJENA: Najpoznatiji ruski numerolog otkriva, EVO ŠTA VAS ČEKA

Najpoznatiji ruski numerolog Sergej Lang otkriva

Izračunajte lični numerološki broj tako što ćete sve brojeve u datumu svog rođenja sabrati i svesti na jednocifren broj.

Ako ste rođeni: 27.6.2021. godine – 6 + 2 + 7 + 1 + 9 + 8 + 8 = 41

Zatim saberite ponovo dok ne dođete do jedne cifre – 4 + 1 = 5

Broj životnog puta: 5

Sad kad znate koji je vaš lični broj, vreme je da saznate šta vas čeka tokom aprila:

Jedinica

Uživate u motivisanom i inspirativnom mesecu nezavisnost, sloboda i inovativni duh! U stvari, vaš izazov ovog mjeseca je da pronađete balans između posla i igre, odgovornosti i odmora, kako biste izbjegli iscrpljenje. Da li dozvoljavate sebi da usporite i napravite pauzu kada vam zatreba? Slušajte intuitivni centar svog tijela ovog mjeseca i obavezno napravite pauzu ako osjetite da ste umorni ili razdražljivi.

Dvojka

Dok je broj 2 poznat po snažnoj intuiciji i ženskoj energiji, ovaj broj je najbliže povezan sa partnerstvom, vezama i odnosima. A pošto ovaj mjesec donosi nove početke, možda je vrijeme da pogledate svoje trenutne odnose novim očima — ili potpuno uspostavite nove veze. Da li ste se u posljednje vrijeme osjećali zaglavljeni ili sputani u nekoj od vaših veza? Vrijeme je za novi početak, koji uključuje dijeljenje svojih briga i granica sa svojim voljenima.

Trojka

Samoizražavanje, kreativnost i šarm su obeležja broja 3, što znači da će se vaš duh osjećati osvježeno i inspirisano ovog mjeseca. Vaš duh žudi da se otvori i podeli sebe sa svijetom, a ova kreativnost je ključna komponenta vaših novih početaka sada – prateći vašu inspiraciju izražavajući se umjetnički. Da li sebi redovno dozvoljavate kreativnu slobodu? Možda ćete otkriti da je dodirivanje vašeg unutrašnjeg umetnika savršen način da počnete april sa jasnoćom i samopouzdanjem.

Četvorka

Racionalan i vrijedan, broj 4 se odnosi na praktičnost, stabilnost i pouzdanost. Ako je ovo vaš broj, u aprilu treba više pažnje da posvetite određenim oblastima života, napravite spisak prioriteta. Na sreću, aprilska energija vam daje dosta pokreta i ambicije da završite stvari i pratite planove i projekte. Da li vam je u poslednje vreme bilo teško da se fokusirate na posao i obaveze? Ovog mjeseca počnite iznova stvarajući sebi rutinu i radite na postizanju ciljeva, što će podići vaše samopoštovanje i stvoriti dobre navike.

Petica

Broj 5 je poznat po tome što je radoznao, prilagodljiv na promene i prijateljski raspoložen sa drugima. Ova energija u kombinaciji sa energijom aprilske numerologije stvara okruženje za otvoreni um. Ovo je sjajno vreme da pristupite svijetu sa osjećajem čuđenja i uvažavanja. Da li ste dozvolili sebi da previdite ljepotu i magiju života? Vrijeme je da angažujete svoje unutrašnje dete, zabavite se sa voljenim osobama i pustite da se vaša radoznalost o svijetu širi i razvija.

Šestica

Bezuslovna ljubav je glavna vodilja broja 6 u numerologiji, uz emocionalnu osetljivost i ranjivost. Ovo su teme na koje treba da se fokusirate ovog mjeseca – posebno na ranjivost. Otvaranje prema svojim voljenima stvara dublju vezu dok vam pomaže da se oslobodite negativnosti i stresa. Da li vam je neprijatno da dijelite svoja osjećanja i emocije sa drugima? Otvorite svoje srce i dajte ljudima koje volite i kojima verujete priliku da budu uz vas kada vam je to najpotrebnije.

Sedmica

Broj 7 je duhovni tragač, žudi za dubokom mudrošću i boljim razumevanjem Univerzuma. Ovog meseca angažujte ove delove sebe da biste saznali više o svom umu, tijelu i duhu. Posvetite se svom srcu i emocijama. Da li ste zanemarili svoju duhovnu stranu u korist svoje fizičke stvarnosti? Što više saznate o životnim misterijama, to ćete više biti uzbuđeni zbog misterija i nepoznatih okolnosti u svom životu.

Osmica

Izdržljivost i želja za moći su zaštitni elementi broja 8 , a ovi elementi će vam sigurno pomoći da osvojite zlato ovog meseca. Međutim, ravnoteža je neophodna da biste osigurali da ovu energiju iskoristite na najbolji način. Pronađite svoju unutrašnju snagu i svoj duhovni centar. Šta je to zbog čega se osećate najambicioznije i najmoćnije? Vežbajte aktivnosti i hobije koji podstiču vaš osećaj snage, hrabrosti i dostojnosti da biste izvukli maksimum iz ove inspirativne energije.

Devetka

Otvorenog uma, pažljiv i prosvetljen, broj 9 je broj dovršenosti i milosti. Ipak, ovo takođe služi kao podsetnik da morate malo i sebe staviti na prvo mjesto kako biste zaista podržali i bili uz ljude koje volite. Briga o sebi je glavna tema ovog meseca, a numerološka energija vas poziva da praktikujete ljubav prema svom biću.

novi.ba

Leave a Reply