MLAD MJESEC U OVNU POČINJE SUTRA: Ovi znakovi su na udaru, evo šta vas čeka! UPOZORENJE – Ludujemo INFO

MLAD MJESEC U OVNU POČINJE SUTRA: Ovi znakovi su na udaru, evo šta vas čeka! UPOZORENJE

Mlad Mjesec je pokretačka energija koju osećamo kao nalet novih ideja, potrebe da se okrenemo nekim novim ljudima, da donesemo nove poslovne i emotivne odluke. Najvažnije je znati da prošlost mora ostati prošlost i biti prisutan u sadašnjem trenutku. 

Ovu energiju najbolje osjećaju osobe rođene u znaku Ovna i za njih je ovo novi životni ciklus kada donose nove odluke posebno na planu posla i novca. Važno je biti sebi najbolji i doslijedan sebi i svojim željama i potrebama. Kod njih dolazi do izražaja njihova energija koja je zarazna.

Što se tiče Bikova, njima se aktivira 12 polje koje je zaduženo za našu unutrašnju snagu. Kod njih ovaj mlad Mjesec pokreće jako bitne duboke emocije i na taj način Bikovi postaju hrabriji i odlučniji, biće u stanju da donesu važne odluke do kraja mjeseca.

Kada su u pitanju Blizanci, ovaj mlad Mjesec u znaku Ovna pokreće potrebu za komunikacijom koja mora biti jasna i veoma precizna. Njihova energija je u porastu i ovo je jako dobar period da pokrenu nove stvari po pitanju emotivnih odnosa.

Rakovi se osjećaju veoma uznemireno zato što mlad Mjesec u znaku Ovna pravi kvadrat na njihovo Sunce. Za njih je najvažnije da se okrenu sebi i budu u skladu sa sobom i sa svojim emocijama. Sve što treba da započnu ili pokrenu, najbolje je ostaviti za period poslije 20 aprila. Izbegavati sukobe unutar porodice posebno kada se u pitanju mlađi članovi porodice.

Ova energija mladog Mjeseca veoma prija Lavovima posebno kada su u pitanju odnosi na poslu i komunikacija sa prijateljima. Savjet je da vode računa kada su u pitanju ljubavni odnosi jer neke riječi mogu da povrede suprotnu stranu. Lav može u svojoj dobroj nameri da napravi nesmotrenu grešku.

Device će biti podstaknute novim događajima na planu posla i samim tim biće posvećeni poslovnim obavezama. Ovaj mlad Mjesec za njih može biti veoma značajan jer će im dati jako dobar uvid kada su u pitanju njihovi članovi u vezi poslovne saradnje za naredni period.

Što se tiče sedmog znaka po redu, Vage će biti pomalo nestabilne, ali na kraju će uspjeti da savladaju emocije koje pokreće ovaj mlad Mjesec u znaku Ovna. Bitno je sačuvati svoje dostojanstvo i ne dozvoliti da drugi utiču na njihovo mišljenje.

Kada je u pitanju znak Škorpije, dobro je da se pomire sa sobom i svojim potrebama i željama jer na taj način mogu da postignu dobar balans u svom svakodnevnom životu. Odustati od potencijalnih rasprava sa partnerom i najbližima.

Kada su u pitanju Strijelčevi, oni mogu započeti mnogo toga dobrog i pozitivnog na planu ljubavi i ljubavnih odnosa. Ne preporučuje se da obnavljaju neke veze i kontakte iz prošlosti posebno ako su u pitanju osobe iz inostranstva.

Jarčevima je ovo veoma naporan period da bi mogli bilo šta da započnu jer mlad Mjesec u znaku Ovna ne može da ih pokrene na pravi način. Mnogo će biti osetljivi na kritike i sve što ima veze sa autoritetima. Do kraja mjeseca bitno je sačuvati svoj mir.

Vodolije će biti pod velikim uticajem Saturn u znaku Vodolija i ovaj period za njih donosi neke bitne karmičke lekcije. Mlad Mjesec u znaku Ovna može samo poboljšati uvid u sve ono što dolazi preko partnerskog odnosa.

Za Ribe je ovo veoma stresan period zbog uticaja ovog Mjeseca na njihovo samopouzdanje. Mnoge će Ribe drugačije sagledati sebe i svoj život kroz prizmu partnerskog uticaja. Najbolje je ostati svoj.

novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published.