KEŠ HOROSKOP ZA MART: Djevica ne zna šta će s parama, a ovaj znak ĆE OSTATI BEZ PREBIJENE

Provjerite šta su vam zvijezde pripremile ovog mjeseca kada je u pitanju novac!

Ovan
Tranzit Marsa i Merkura ovog meseca doneće vam novčanu dobit! Međutim, preporučljivo je da svoje troškove isplanirate unared, kako ne biste dospjeli u nezgodnu situaciju. Možete da očekujete i povišicu na poslu, ali imajte na umu da su mogući i neki manji neplanirani troškovi koji se tiču kuće.

Bik
Ovog mjeseca ćete moći da odahnete što se tiče novca. Ako se bavite nekim privatnim poslom, možete da očekujete napredak i dobit u martu, bićete zadovoljni. Potrudite se samo da pametnije raspolažete novcem, tj. da pazite na šta trošite.

Blizanci
Neće biti mnogo promjena kada je riječ o vašem finansijskom stanu. Možda ćete samo imati malo više nekih kućnih obaveza koje će vam povećati troškove, ali od nekog starijeg člana porodice možete da očekujete i finansijsku podršku. Gledajte da ovog meseca ne trošite neke veće sume novca na kupovinu.

Rak
Moraćete dobro da se pomučite ovog mjeseca kako biste skrpili kraj sa krajem jer vas očekuju neki nepredviđeni troškovi. Takođe, stanje će biti dosta promjenljivo, pa će se jednog dana novac lijepiti za vas, a već drugog nećete znati ni kad ste ga prije potrošili.

Lav
Vi inače volite da troškarite i neplanirano kupujete, ali ovog meseca bi to moglo da vam se obije o glavu. Pazite, donosite mudrije odluke jer biste zbog nepromišljene kupovine mogli da se nađete u nezgodnoj situaciji.

Djevica
Nećete znati gdje ćete sa novcem ovog mjeseca! Zbog nekih nepredviđenih okolnosti očekuje vas veliki novčanih dobitak, pa budite pametni da ili nešto ostavite sa strane ili da uložite u nešto. Samo jedna stvar u martu može da vas ostavi bez novca, a to je nepromišljena odluka, zato sve dobro izvagajte.

Vaga
Na početku mjeseca će novčana situacija biti jako dobra, bićete zadovoljni. Iskoristite to da ostavite nešto sa strane, jer biste već polovinom mjeseca mogli da se nađete u nekim nepredviđenim okolnostima, kada će vam trebati više para nego što očekujete.

Škorpija
Novac kao da vam ovog mjeseca pada sa neba! Stiže sa svih strana, čak i od nekih poslova/projekata koje ste ranije odradili i već zaboravili na njih. Gledajte da ne pozajmljujete novac nikome ovog mjeseca jer bi to moglo da vas dovede u nepriliku.

Strijelac
Veći deo mjeseca će vaša finansijska situacija neće biti baš idealna, ali uspjećete da se izborite ukoliko sve budete unaprijed planirali. Preporuka astrologa je da izbjegavate neka veća ulaganja ili veće kupovine ovog mjeseca. Zaboravite i na igre na sreću u martu, ostaćete praznih džepova.

Jarac
Čitavog mjeseca ćete biti veoma zadovoljni novčanim stanjem, a moći ćete čak i da uštedite veću svotu. Oni koji su u potrazi za nekom nekretninom bi u martu mogli da naprave dobar posao. Takođe, ovog mjeseca možete da očekujete povišicu.

Vodolija
Nećete baš moći da troškarite previše ovog mjeseca, ali uz dobro planiranje imaćete taman dovoljno koliko vam treba. Gledajte da ne pozajmljujete novac od drugih. Neki hobi kojim se bavite bi ovog mjeseca mogao da vas “izvuče” kada su finansije u pitanju.

Ribe
Neka razborita odluka koju ste donijeli prošlog mjeseca sada vam se isplaćuje, pa ćete ovog mjeseca imati povećane troškove, ali i neočekivano veliki priliv novca. Ipak, neplanirano troškarenje bi moglo da vam naruši finansijsku stabilnost, pa dobro razmislite prije kupovine šta vam je potrebno.

 

novi.ba

Leave a Reply