MLADOM PROFESORU SAM POSLALA SVOJU SLIKU I PITALA GA MOŽE LI MI ZAKLJUČITI 3 IZ MATEMATIKE: Kad Mi Je Stigao Njegov Odgovor PROBLIJEDILA SAM, ŠTA ĆU SAD?

MLADOM PROFESORU SAM POSLALA SVOJU SLIKU I PITALA GA MOŽE LI MI ZAKLJUČITI 3 IZ MATEMATIKE Kad mi je stigao njegov odgovor, samo sam se srušila, ŠTA ĆU SADA? CIJELI CHAT:
BONUS Uhvatili Fatu trudovi. Kako je bilo prekasno da je voze u bolnicu, zovu doktora da dođe kući. Stiže doktor sav zadihan i pita: – “Gdje je Fata?” – “Evo je u sobi,” sav uzbuđen će Mujo. Doktor uđe u sobu i zatvori vrata. Nakon pet minuta ih otvori i poviče Muji: – “Imate li kakav nož?” Mujo sav pretrnu, al’ šta će, ode po nož i da ga doktoru. Nakon pet minuta opet se otvaraju vrata. – “Imate li možda kakvu polugu?” upita uznemireno doktor. Muji se popne želudac u grlo, ali otrči i donese doktoru polugu. Za koji minut se ponovo pojavi doktor na vratima. – “A da nemate možda sjekiru?” – “Jao, čoveče, govori šta mi je sa Fatom!” poviče Mujo uzrujano. – “Ma bolan Mujo, Fata je dobro, samo ne mogu otvoriti torbu!” BONUS VIC: Žali se Mujo doktoru da puno kašlje. – Pušiš li? – pita ga doktor. – Pušim, jašta, dv’je, tri kutije dnevno – odgovara Mujo. Na to će njemu doktor: -“Daj mi jednu, ostao sam bez cigara”, pa obojica zapališe

Leave a Reply