KEBINA KĆERKA 2008. GODINE ODSELILA U AMERIKU, više ne liči na sebe: Bila plavuša i prirodna ljepotica, A DANAS….IZNENADIT ĆETE SE (FOTO)

Totalna transformacija. Nataša Kojić je kćerka pjevača Dragana Kojića Kebe. Da jabuka ne pada daleko od stabla dokaz je i Taša koja već više od decenije pokušava da u SAD napravi muzičku karijeru. Rođena je jula 1984. godine u Loznici, a u Beogradu je završila srednju školu i Muzičku akademiju. Prvi nastup je imala 2001. godine na Beoviziji sa pesmom “Sanjalica”, a do odlaska u SAD 2008. godine, objavila je 3 albuma. Kako je sama objasnila, dobila je stipendiju za Berkli, muzički koledž i otišla u Sjevernu Ameriku, tačnije Los Anđeles, a detalji o njenom školovanju su i do danas nepoznanica, osim da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.
https://www.youtube.com/watch?v=1afjvObjpmI
Tokom ranih godina u SAD, pojavljivala se svuda, pa tako i u jednom rijalitiju. Ona se prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom “Milioner mečmejker”. Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera. Tako se i naša Taša našla u šouu. Da oproba sreću! Međutim, nju je tročlana komisija tada ismijala, što zbog godina, što zbog izgleda. – Ti si pop pjevačica i imaš 29 godina? – pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila:- A koliko dugo već imaš 29? Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pjevačica, na šta je Taša odgovorila: “Od svoje osamnaeste godine”, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina! Trenutno komponuje muziku za filmove i serije, koje možete čuti u brojnim ostvarenjima strane produkcije. Promijenila je svoj fizički izgled i postala brineta, a i telo je dovela u formu. Međutim primijetni su i estetski zahvati kojima se podvrgla, a mediji je nerijetko prozivaju zbog toga.
   

Leave a Reply