Veliki MESEČNI horoskop za MART 2022.

Ovan

Posao: Potpuno ste usmereni na posao, a pritisak traje već neko vreme. To vas dovodi u stanje velike napetosti, što će se odraziti ne samo na vaš odnos sa nadređenima, kolegama, već i na posao koji obavljate. Neophodan vam je odmor, stoga popričajte sa saradnicima, kako biste rasporedili svoje obaveze i na druge. Olakšajte sebi, ako već imate priliku. Najviše imate poverenja u svoj rad, ali ste i sami svesni da ne možete da stignete da obavite sve što ste na sebe preuzeli. Ipak, ovaj mesec će biti izuzetno plodan, pa ćete uspeti i da realizujete i projekte koje ste ranije započeli. Ukoliko ipak niste zadovoljni ovim poslom, sačekajte povoljniji momenat za promene, bilo da ste hteli razgovor sa nadređenim o promeni radnog mesta ili se vaše razmišljanje bazira na odlazak u drugu firmu.

Ljubav: U vezi je zavladala monotonija, koja već traje neko vreme. Nezadovoljni ste takvim odnosom. Partner se povukao u sebe i više ne deli svoje misli, osećanja sa vama. Izgubio se sklad, nema lepih trenutaka u odnosu. Vi ne nalazite rešenje, pa ovakav odnos već traje određeno vreme. Sumnjate u njegova osećanja. Ipak, razgovor sve rešava, iznesite mu vaše sumnje. Iznenadićete se reakcijom, ali na pozitivan način. Možda i njemu nedostaje ranija bliskost. Slobodni Ovnovi imaju šansu da preko prijatelja, saradnika upoznaju osobu koja će im privući pažnju. Biće vrlo zainteresovani da započnu odnos koji će biti više od prijateljstva. Samo sigurnim koracima napred! Neće doživeti poraz.

Zdravlje: Nervozni ste, loše spavate, što dovodi do umora, pada imuniteta.

Posao: Poslove koje ste ranije započeli, koje niste mogli da rešite ili ste nailazili na odlaganje, sada uspevate da realizujete. Međutim, nije prilika za rad na nekim novim poslovnim projektima. Zbog toga ćete biti prilično napeti. Za vas je bolje da napravite plan realizacije, ali da smireno odložite početak istog. Ili, da inicijativu prepustite nekom u koga imate maksimalno poverenje. Svakako ovaj mesec donosi više rada da biste postigli uspeh. Finansijska stabilnost je dosta naglašena, nećete imati veće izdatke, iako bi trebalo da se ograničite na pozajmljivanje novca. Naročito se to odnosi na osobe koje su iz vašeg okruženja, koje su vam bliske.

Ljubav: Ako ste u dugogodišnjoj vezi, doživećete harmoniju i mir sa svojim partnerom. Imate priliku da svoju vezu učinite intenzivnijom i snažnijom. Možete očekivati i romantičan gest od svog partnera. i vi sami ćete želeti da ga impresionirate i u tome ćete i uspeti. Donećete zajedno vrlo važne odluke. Moguće da ćete se u ovom periodu suočiti sa nekim modifikacijama koje menjaju život. Čak može doći i do sukobljavanja interesa, mišljenja. Ipak, ljubav pobeđuje i vi nalazite rešenje. Slobodni Bikovi ne žude za nekom većom bliskošću. Druženje, kao i izlasci sa prijateljima će im sasvim odgovarati. Nisu spremni na bilo kakvu odgovornost i posvećivanje partneru.

Zdravlje: Možete očekivati zdravstvene probleme, kao što je problem sa varenjem.

Blizanci

Posao: Dobićete priliku u skladu sa svojim poslovnim mogućnostima. To će vam pružiti zadovoljstvo i ispunjenje. Bićete zadovoljni i svojom pozicijom i radnim mestom. Ukoliko imate ustaljen posao, mogli bi dobiti povećanje prihoda. Ukoliko ste imali neki projekat na čekanju, on bi bio završen i pružio bi vam bolje prilike za budućnost. Oni koji žele da se upuste u novi poduhvat ili pokrenu sopstveni posao, kao i preduzetnici koji imaju ideje i planove, moraju ih podeliti sa odgovarajućim investitorima koji bi mogli da daju svoj novac. Međutim, oni koji žele da obnove porodični posao moraju da sačekaju, sada nije vreme da nešto pokreću. Stoga, svaki korak treba da preduzmete nakon što ga dobro isplanirate.

Ljubav: Određene situacije mogu poremetiti vaš trenutni odnos sa voljenom osobom. Neki od vas bi se mogli suočiti sa nezadovoljstvom, dok bi se neki suočili sa stresnim situacijama. Vaša veza može proći kroz fazu ispitivanja. Svakako je razgovor, kao i zajedničko nalaženje rešenja, jedini izlaz iz zamršenih situacija. U ljubavi ćete se suočiti i sa nekim usponima i padovima u pronalaženju odgovarajućeg partnera, ako ste slobodni. Zaljubićete se u nekoga bez obzira na njegove mane, različite stavove. Trudite se da što realnije sagledate partnera, kako kasnije, ne biste imali nerešivih problema, koji će vas uvesti u dilemu i razmišljanje da li vredi dalje forsirati ovaj odnos.

Zdravlje: Mogući su problemi sa varenjem. Izbegavajte masnu i začinjenu hranu.

Rak

Posao: Sada ćete se suočiti sa različitim rezultatima u svom profesionalnom životu. Izazovi, prepreke bi vas pratile. Može doći do sukobljavanja sa saradnicima, čak i nadređenima. Budite diplomata, povucite se, nemojte forsirati svoj stav. Shvatićete da imate konkurenciju i da pojedini nisu dobronamerni. Kako ste vrlo efikasni na radnom mestu, svoje sposobnosti ćete na najbolji način iskoristiti. Uskoro ćete dobiti i neverovatne ponude za svoje poslovanje. Naravno, vraća vam se i samopouzdanje, postajete kreativniji, imaćete sjajne ideje. To će povratiti i poljuljano poverenje od strane nadređenih. Shvatiće vaše prave vrednosti.

Ljubav: Ova nedelja će pozitivno uticati na partnerske odnose, ostvarićete ravnotežu. To će biti praćeno romantičnim trenucima. Ako ste imali problema u emotivnom odnosu, sada ćete uspeti da ih prevaziđete. Slobodni koji se bore da prebole gubitak veze, izaći će iz toga. Društveno ćete biti popularni i upoznavati nove ljude. Vaš krug bi se proširio i velike su šanse da ćete pronaći svog posebnog partnera na nekom od svojih okupljanja. Bićete vrlo harizmatični, okupljaćete oko sebe mnoštvo ljudi. To će vam doneti neke kompatibilne partnere sa kojima ćete izgraditi pravi odnos.

Zdravlje: Možete naići na probleme poput alergija i problema sa kožom. Obavezno pođite kod dermatologa.

Lav

Posao: Trebalo bi da se pravilno fokusirate na svoj posao. Preduzetnici mogu bez napora da izvrše svoje planove. Napredak i uspeh će zavisiti isključivo od vas. Ako već imate sređen posao, onda bi planiranje njegovog proširenja bilo poželjno u ovoj nedelji. Poslovni ljudi takođe mogu ući u nova partnerstva tokom ovog perioda. Ako želite da imate novi posao u IT ili tehnološkom sektoru, sada je pravi trenutak da ga započnete. Imaćete više mogućnosti. Međutim, isto će uticati na vašu energiju i koncentraciju na poslu. Biće konkurencije i teških pokušaja da zauzmete poziciju koju imate. Zato se pobrinite da se fokusirate na samoimprovizaciju.

Ljubav: Uživaćete u lepim i zabavnim trenucima sa svojim partnerom. Ovi dani će se pokazati kao pravo vreme za izgradnju međusobnog poverenja i vere u vašu vezu. Planetarni aspekti će ići u vašu korist. Komunikacijski jaz između vas dvoje će se smanjiti, a veza će postati jača i bolja. Slobodni koji žele da uživaju u izlascima, vreme će biti povoljno za vas. Proširićete svoje vidike i upoznati nove ljude. Naći ćete nekoga ko odgovara vašim vibracijama i koji će vam dati kompliment. Postoji šansa da neko od vas počne da izlazi sa starim prijateljem ili poznatim prijateljem, jer ćete otkriti međusobnu privlačnost.

Zdravlje: Ova nedelja može doneti probleme vezane za probavni sistem, stomak i kožu. Promene vremenskih prilika mogu uticati na vaše zdravlje na loš način.

Devica

Posao: Povremeni izazovi će se pojaviti tokom cele nedelje. Uz efikasnost i savršenstvo, uživaćete u dobrom raspoloženju na svom radnom mestu. Ako planirate da zaposlite ljude u svojoj organizaciji, učinite to u drugoj polovini nedelje. Pojedini bi dobili unapređenje, dok bi neki uživali u povoljnom vremenu za nove projekte. Ako imate neke projekte na čekanju, ne brinite, oni će biti gotovi u narednim danima.
Ako osetite da vam nešto nedostaje, razmislite i poradite na improvizaciji. Možete proširiti svoje poslovanje da kako biste dodatno zaradili. Takođe, sa novim planovima i idejama u vašem tekućem poslovanju, profit bi se povećao.Dobićete priznanje i dostići nove visine.

Ljubav: Odložili biste svoje odluke u pogledu ljubavi i odnosa. Ova nedelja će biti puna dilema i ljuljanja. Isto bi moglo doneti neke velike modifikacije u vašim postojećim odnosima. Vodite računa o tome šta se dešava u vašem životu. Pojavile bi se šanse da uđete u svađu i sukobe sa partnerom. Štaviše, nastaju problemi u vašim trenutnim odnosima. Možda nećete dobiti tačnu podršku koju želite od svojih partnera. Pokušajte ozbiljno da razgovarate sa svojim partnerom. Slobodni koji žele da se približe svojoj simpatiji, mogli bi da naiđu na težak period. Stoga, budite veoma oprezni, jer bi aspekti mogli doneti neke izazove ili prepreke u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Budite oprezni tokom ove nedelje i da ne zanemarite bilo kakvu vrstu bola ili simptoma.

Vaga

Posao: Ova nedelja će biti obilovati dobrim rezultatima u svim strukama posla. Bilo da se radi o administrativnim poslovima, kreativnim ili nekim sličnim, mogli bi da bi zablistate. Možete očekivati unapređenje ili povećanje plata. Vaši tekući projekti bi vam doneli dobitke i pozitivne komentare. Ovo vreme će biti povoljno za poslove. Možete ostvariti i uspešno partnerstvo. Međutim, treba da zapamtite da nikome ne verujete slepo. Proverite sve dvaput i onda napravite korak ka tome. Ipak, ne zaboravite da sortirate svoje prioritete. Bilo da se radi o vašem radnom prostoru ili poduhvatu koji uključuje članove vaše porodice, nemojte donositi odluke u žurbi da biste postigli uspeh.

Ljubav: Slobodnima treba vremena da se približe ili otvore prema osobi sa kojom se zabavljaju. Parovi u stalnoj vezi možda neće želeti da daju dugoročne obaveze svojim partnerima. Neki će čak osetiti da se umešala i treća osoba. Međutim, to će biti više subjektivni osećaj. Dakle, nemojte stvarati probleme sebi ili svom partneru zbog bilo kog razloga ako niste sigurni. Ipak, budite oprezni i odlučni. Slobodnima se toplo savetuje da izbegavaju svađe ili loše ponašanje prema osobama sa kojima izlaze. Pokazivanje naklonosti u pravoj količini je neophodno. Dakle, morate se pobrinuti da to uradite u ovih nekoliko dana.

Zdravlje: Imunitet će vam opadati, a možete postati skloni i nekim manjim tegobama.

Škorpija

Posao: Početak nedelje će početi sa komplikacijama. Ako ste nedavno dobili posao, budite oprezni. Uverite se da ne uđete u zamku iritantnih situacija. Prepreke bi vas mogle pratiti svuda. Osim toga, uzdržite se od kancelarijskih tračeva. Škorpije koji rade na državnim poslovima moraće uložiti dodatni napor da dokažu sebi da zaslužuju to mesto. Isto važi i za ljude u korporativnom svetu. Ako vam je potrebna zahvalnost i nagrada od vašeg šefa, morate biti najbolji. Postoje velike mogućnosti da neki od vas čak dobiju unapređenja zbog svog učinka. Možete očekivati i neka poslovna putovanja. Ona bi vam pomogla u proširenju vašeg poslovanja i razvoju partnerstava koja su vam korisna.

Ljubav: Donećete ključne odluke u vezi sa vašim emotivnim odnosom. Oni koji su u toksičnoj vezi, konačno će biti sigurni u svoju odluku da treba da odu iz takvog odnosa. Međutim, srećni će se obavezati i oblikovati bolju budućnost sa svojim partnerima. Uživaćete u zabavi sa svojim partnerom i bolje ga upoznati. Privući ćete boljitak i ozbiljnost u svoju vezu. Ako ste se suočili sa nekim teškim trenucima u vašoj vezi, uspećete da poboljšate i postavite stvari na na svoje mesto. Sve ćete obavljati više svojim intelektom nego u žurbi. Slobodni će posebno proširiti svoj društveni krug i upoznati nove ljude.

Zdravlje: Vreme možda nije dobro za vaše mentalno zdravlje. Ovaj period će biti nezdrav i fizički iscrpljujući za vas, što će se odraziti na zdravlje.

Strelac

Posao: Vaše veštine i sposobnosti bi bile izazovne. Postojale bi prepreke koje bi vas mogle dovesti u sumnju u sebe. Vaš odnos sa saradnicima mogao bi se pokvariti, pa je poželjno da umete da kontrolišete svoj bes i stav. Prihvatite podršku ljudi ako vam je potrebna, bilo emocionalno ili na poslu. Ipak, stvari će biti bolje, a vi ćete se osećati efikasnim i sposobnim da se dobro nosite sa poslovima. Osobe koje žele da promene posao, bili bi uspešni tokom ovog perioda. Sklapaćete poslove koji će dugoročno koristiti njihovom poslovanju. Ako se bavite državnim poslom, možete očekivati povećanje plate. Oni koji žele da pokrenu sopstveni posao mogu to sada da pokrenu. Imaćete nove i vredne projekte. Stoga, verujte u sebe!

Ljubav: U vašoj trenutnoj vezi biće romantike i moći. Svojim partnerima ćete ponuditi dobar provod. Sa jačom vezom i razumevanjem, vas dvoje ćete se dopunjavati u pogledu ličnosti i gesta. Obaveze bi i dalje nedostajale, ali ljubav će vremenom rasti sve više. Sreća će doći u obliku sastanaka i romantičnih šetnji. Međutim, i dalje bi bilo potrebno imati strpljenja da bi stvari funkcionisale. Izbegavajte situacije prijateljstva koje se dešavaju, jer to može sve poremetiti vaš emotivni odnos i učiniti da stvari krenu naopako. Čak i slobodni moraju biti sigurni da ne preskaču na trenutne obaveze ili obećanja, jer će to kasnije pokvariti situaciju. Aspekti vašeg partnera mogu učiniti pomalo agresivnim i destruktivnim. Videćete kako je pod stresom i zabrinut zbog svega što ga okružuje. Vodite računa o njemu umesto da gubite strpljenje.

Zdravlje: Pridržavajte se pravilne ishrane, redovnog vežbanja i da na svaki način vodite računa o svom zdravlju.

Jarac

Posao: Možete očekivati maksimalne rezultate vašeg napornog rada i truda. Mogli biste stvarati svoje mesto u kompanijama i firmama. Ljudi koji imaju timove bili bi zadovoljni osobama koje rade za njih. Bili biste van napetosti i stresa. Ako se bavite trgovinom ili ste na uvozno-izvoznoj liniji, vreme će vam biti naklonjeno. Ostvarili biste sjajna partnerstva, računajući profit od vašeg tekućeg poslovanja. Ipak, može se pojaviti konkurencija ili neprijatelji koji mogu pokušati da zgrabe vaše radno mesto. Stoga, profesionalci koji rade, moraju da vode računa o tome da daju sve od sebe svaki put kada im se nešto pruži.

Ljubav: U emotivnom odnosu osećate sreću, ali osetite blagu napetost. Može doći do neočekivanih promena koje utiču na vaš odnos. Što se parova tiče, ovo vreme bi vas navelo da se zamislite o trenutnom partneru. Možda mislite da vas dvoje niste kompatibilni. Zato budite jasni pre nego što bilo šta završite. U suprotnom, planirajte dobar izlazak sa svojim partnerom. Pokušajte da ga iznenadite nekim poklonima i romantičnim večerama. Ukoliko slobodni žele da nekom pokažu svoja osećanja, sada je prava prilika za to! Pokažite više odlučnosti i spremnosti da unesete promene u vaš emotivni život.

Zdravlje: Samo pazite da ne preskačete pravilan san i uključite puno voća i povrća u svoju ishranu.

Vodolija

Posao: Uvek održavate prijatne i srdačne odnose sa svojim drugovima u kancelariji. Takođe, pokušajte da učvrstite svoju poziciju na poslu. I, ako imate bilo koju autoritativnu poziciju na radnom mestu ili imate više ljudi koji za vas, pobrinite se da dobro sarađujete sa njima, jer će vam isti doneti profit. Velike su šanse da ćete proći kroz izazovno vreme suočavajući se sa situacijama na poslu. Dakle, zapamtite da pratite sve što vam se kaže. Neki od vas bi mogli da odu na poslovna putovanja i sklope neverovatne ponude za svoje poduhvate. Pojedini bi mogli imati nova partnerstva, dok bi neki mogli proširiti poslovanje na strane zemlje. Sve u svemu, ovo je dobra nedelja za poslove koje obavljate.

Ljubav: Sada ćete uživati u blagotvornom vremenu koje se odnosi na ljubav. Ostvarićete davno izgubljenu romansu u vašoj vezi. Balans ljubavnom životu bi postojao. Ipak, sredinom nedelje, dolazi do promena. Donosićete odluke u zavisnosti od toga kako se osećate. Praktični pristup će nedostajati i potpuno će se rastopiti u emocijama i osećanjima. Slobodni koji se bore da prebole gubitak veze, izaći će iz toga. Upoznaćete nove ljude i osetiti trenutnu vezu sa nekolicinom. Međutim, zapamtite da mudro izaberete partnera za sastanke i koristite svoj mozak kao i srce. Uostalom, oslonite se ponajviše na intuiciju, nećete pogrešiti!

Zdravlje: Možete osetiti slabost, probleme sa kiselošću ili stanja nalik na vrtoglavicu. Zdrava hrana bila bi vaš jedini izlaz iz svega ovoga.

Ribe

Posao: Možda će vam biti teško da kontrolišete svoje emocije, naročito u komunikaciji sa šefom. Biti početnik na radnom mestu može izgledati kao teret. Neki od vas možda čak žele da napuste svoj trenutni posao. To bi bilo potpuno besmisleno i beskorisno kada o tome bolje razmislite. Stoga, preduzmite svaki korak nakon što dvaput razmislite, jer bi samo planetarni pokreti mogli doneti probleme. Za one koji rade duže vreme, ovaj period bi doneo puno mogućnosti, kroz povećanje plate ili unapređenje sa trenutne pozicije. A oni koji ne bi dobili ni jedno ni drugo, tražiće priznanje u svojim organizacijama i nove i bolje mogućnosti i odgovornosti.

Ljubav: Parovi će uživati u romantičnom vremenu. Bićete zaljubljeni i osećaćete se blagosloveno što imate takvog partnera u svom životu. Međutim, vaš partner može doživeti neke stresne trenutke ili zdravstvene probleme. Faza će biti privremena. Dakle, ne brinite! Promenljive situacije bi čak uticale na one koji se suočavaju sa raskidom. Možda će vam biti teško da se suočite sa situacijom i osećaćete da ćete odustati. Uskoro ćete prevazići trenutne teške situacije. Možete dobiti uspešne vesti za vas i vašeg partnera u pogledu profesije. Isto će uticati na vas i učiniti da se osećate srećno jedno uz drugo. Slobodni će privući kompatibilne partnere.

Zdravlje: Ukoliko imate hronične probleme, može doći do pogoršanja i osećaćete se slabo ili da nemate dovoljno energije. Ne zaboravite da se konsultujete sa stručnjakom i tražite njegov savet.

krstarica.com

Leave a Reply