DNEVNI HOROSKOP, za DANAS, ZA 5. MART 2022: Jarčevima važan samo novac, Lavove čeka vatren dan

OVAN

POSAO: Danas se pripremate za nastupajuću nedelju. Ne možete da sačekate da pokažete svo svoje umeće. LJUBAV: Postajete opsesivno ljubomorni, to guši partnera. ZDRAVLJE: Migrena.

.BIK

POSAO: Postoji mogućnost za saradnju sa osobama iz inostranstva. Prihvatite ih iako sada ne deluju obećavajuće, na duge staze urodiće plodom. LJUBAV: Imate podršku zvezda. Osvojite osobu koja vam se već duže vreme dopada. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BLIZANCI

POSAO: Volite da sve odradite brzo i kako treba. Imaćete više vremena za odmor. LJUBAV: Uživajte u mirnom danu u krugu porodice. ZDRAVLJE: Blagi nazeb.

RAK

POSAO: Budite ono što jeste, pa će svi biti zadovoljni. Ostavite najbolji deo sebe u poslu koji radite. LJUBAV: Stalno se jadate kako vas partner ne voli. Shvatite da time opterećujete okolinu bespotrebno: ZDRAVLJE: Hranite se umereno.

LAV

POSAO: Imate velike planove za budućnost. Ako želite da ih realizujete obratite se osobi u znaku Ovna ili Vodolije. LJUBAV: Imate strastvenu vezu sa drugim Lavom. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

DEVICA

POSAO: Ne morate sve uvek da držite pod kontrolom. Budite dobar kolega pa podelite posao sa drugima. LJUBAV: Shvatite da vaše stalano zapitkivanje vrši pritisak na partnera, koje mu nimalo ne prija. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VAGA

POSAO: Postoji velika verovatnoća da napredujete, iako se vama za sada ne čini da postoji šansa za tako nešto. LJUBAV: Danas vam prija društvo osobe u znaku Raka ili Vodolije. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslovnom planu sve ide po ustaljenom redu. Monotonija vas ubija, željni ste promena naročito kada su finansije u pitanju. LJUBAV: Doživećete šok danas, putem neke vesti. Niste sigurni kako da odreagujete. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

POSAO: Za sada nema potrebe da se trošite previše. Danas je miran dan. LJUBAV: Zauzeti Strelčevi uživaju u porodičnoj sreći. Slobodni žele kontakt sa osobom iz davne prošlosti. ZDRAVLJE: Upale, moguća temperatura.

JARAC

POSAO: Želite da napredujete po svaku cenu. Potreban vam je novac. LJUBAV: Imate turobne misli u vezi svojih grešaka iz prošlosti. ZDRAVLJE: Bol u kolenu.

VODOLIJA

POSAO: Predpostavljeni vam nameće svoju volju. To nećete da trpite. Vi ste veliki individualac. LJUBAV: Idete iz afere u aferu, bez mnogo razmišljanja. Razmislite čemu to vodi. ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

RIBE

POSAO: Sanjate, maštate o velikim uspesima, dok se zadaci samo gomilaju. Bacite se na posao pa uspeh neće izostati. LJUBAV: Toliko ste se upleli u lažima da vas je prosto sramota. Pitanje je da li je moguće sada nešto ispraviti. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Izvor: Lepa&Srećna

Leave a Reply