Žene nemaju pare ni za ginekologa, a ova seljančura… Ko je sve pobesneo zbog njenog mega skupocenog porođaja? (FOTO)

Svi znaju da se sin zove Jakov, koliko je težak, kako je mama, kako je tata, pa čak znamo i njegovu natalnu kartu i za šta je predodređen.

Ipak, ono što je izazvalo najviše komentara jeste saznanje određenih beogradskih medija da je Seka “pukla” čitavih 4.000 evra na porođaj.

Ona se porodila u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a cena je iznervirala građane Srbije. Odakle se toliko para nakupilo? Šta je jela, šta je zahtevala?

 

S obzirom da je rekla da je porođaj bio prirodan i da je jako bolelo, za te pare trebalo bi da ništa osetila nije…ili je to samo naša logika?

Samo neki od komentara na ovu vest bili su i više nego oštri, kao na primer:

 

 

“Koje budalaštine pišete, narod grca i deca idu gladna u školu, a vi koliko je jednapevaljka dala za porođaj, sramite se!”

Ipak bilo je i onih koji brane Seku pa su prokomentarisali i da bi svaka žena to uradila da ima pare.

“Njene pare, njena stvar koliko će da potroši.”

Kako kažu ovakve stvari samo narodu dižu pritisak, a to je i jedan od komentara:

“Pa ni Kejt Midlton nije imala ovoliko medijske pažnje koliko ova seljančura, šta me briga koliko je potrošila na porođaj. Ovo narodu samo diže pritisak.”

“Druge žene menaju pare za običan ginekološki pregled, briga me koliko je ova seljanka potrošila.”

Uvek će biti na svake vesti dobrih i loših komentara, ali izgleda da je ova informacija baš pogodila žicu. A ovo je tek početak. Zamislite tek šta će biti kada mali Jakov poraste? Bahanalije…

Leave a Reply