VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022: Evo šta će biti najvažnije za svaki znak, pročitajte DETALJNE prognoze astrologa!

OVAN

Godina novih početaka, a najvažniji period biće od aprila do septembra. U ljubavi će doći do velikih i dugo očekivanih promena! Započinjete i novi posao u 2022, i novčana situacija biće vam bolja nego ikada. Pročitajte godišnji horoskop za Ovna!

BIK

Odlična godina za ljubav, cela će biti u znaku romanse i novih planova kada je veza u pitanju. Zvezde kažu i da će na poslu biti novih prilika, ali imaju i jedno zdravstveno upozorenje za vas. Pročitajte godišnji horoskop za Bika!

BLIZANCI

Vama će dva susreta promeniti sve u 2022! Prvi je vezan sa posao, za osobu koja će vam ponuditi projekat iz snova, dok je drugi vezan za vaš ljubavni život. Pročitajte godišnji horoskop za Blizance!

RAK

Godina ispunjena nizom malih ciljeva, koje ostvarujete jedan po jedan! U ljubavi se pazite neke osobe iz svoje okoline, pokušaće da vam se umeša u vezu, a u zdravlju morate da predupredite povratak starog problema. Pročitajte godišnji horoskop za Raka!

DEVICA

Godina ispunjena dilemama, kada su u pitanju posao, ljubav i zdravlje. Posebno je važno da budete odmorni i raspoloženi, da ne dozvolite da vas brige ili neraspoloženje izmore. U ljubavi su moguće velike promene! Pročitajte godišnji horoskop za Devicu!

VAGA

Biće ovo godina u znaku postavljanja i ostvarivanja novih ciljeva, ali neće sve ići glatko! Za ljubav idealni period dolazi tek krajem 2022, a nije isključeno da ćete se osećati kao da vam ne ide sve od ruke. Ali ne brinite, biće u redu! Pročitajte godišnji horoskop za Vagu!

ŠKORPIJA

Za Škorpije godišnji horoskop predviđa najveće promene u ljubavi i poslu. Napravićete važne korake ka sreći i uspehu, a u zdravlju će vas tri stvari povremeno mučiti. Pročitajte godišnji horoskop za Škorpiju!

JARAC

Ne srljajte ni sa rečima, ni sa delima u 2022. godini, možete mnogo toga da izgubite! Biće uspeha, novih šansi za ljubav, ali je na vama da ih prepoznate i ne pokvarite. Jedna vrsta ljudi iz okoline praviće vam problem! Pročitajte godišnji horoskop za Jarca!

VODOLIJA

U jednom periodu 2022, bićete ratoborni i tada je važno da ne napravite pogrešan korak! Ljubav će biti najvažnija tokom leta, a zvezde vam savetuju i da napravite jedan važan spisak. Pročitajte godišnji horoskop za Vodoliju!

RIBE

Godina u kojoj saznajete koliko vredite, i koristite priliku da to poboljša vaš život! U ljubavi mirno i lepo, a Ribe koje trenutno nisu u vezi, biće oduševljene onim što im 2022. donosi. Pročitajte godišnji horoskop za Ribe!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)

Leave a Reply