HAKERI IZ TURSKE TRAŽE OD RADAŠINA 100.000 EVRA DA MU VRATE PROFIL: Drama Radoša Bajića, a njegova izjava i poruka je GENIJALNA

Glumac Rados Bajic našao se na meti hakera, zbog čega neko vreme ne može da koristi svoj Instagram nalog.

Popularnog Radasina iz serije “Selo gori” prati oko 10.000 ljudi, a njegova porodica preuzela je sve mere da vrati profil.

“Odbili smo ucenu. Ekipa iz Turske nam traži 100.000 evra. Sada su oglasili i prodaju profila”, kažu za Kurir iz Kotrast studija.

Radoš Bajić, Nedeljko Bajić
FOTO: SONJA SPASIĆ

Producent Nedeljko Bajić se oglasio preko Instagrama.

“Pozdrav svima…

Neki fini ljudi, kojima lično želim sve najbolje, puno sreće u daljem radu i dug život, su ukrali, preuzeli, hakovali, maznuli, (kako god hoćete), Instagram profil mom ocu Radošu i sada ga nude na prodaju. Gospoda su negde iz Turske, valjda… Mi se svakako bavimo ovim, rešavamo celu stvar uskoro, ali eto, samo da znate i budete svesni da za sada ni Radoš, niti bilo ko od nas, ima kontrolu nad njegovim profilom…. Hvala svima”, napisao je Bajić.

Radoš Bajić
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

I Radoš Bajić se oglasio za Kurir:

“Dugo sam se opirao i pružo otpor društvenim mrežama. Čak sam osećao neku vrstu prezira prema potrebi da svi budemo distupni i u izlogu za Kurtu i Murtu. Ubedili su me da iz profesionalnih razloga moram imati profil na Instagramu. Hvala lopovskoj bandi hakera koja me je ratosiljala bede – kaže naš proslavljeni glumac, scenarista i reditelj.

Kurir.rs

Leave a Reply