EVO ŠTA JE NAVODNO BABA VANGA PROREKLA ZA 2022! Svetu se CRNO PIŠE, a predvidela je i napad na jednog predsenika!

Vangelia Pandeva Gušterova rođena je u Strumici u Severnoj Makedoniji i poznatija je kao kao “baba Vanga”. Bila je bugarska proročica, i veruije se da je predvidela mnoge događaje.

Rođena je u Strumici koja se tada nalazila u Osmanskom Carstvu, u siromašnoj porodici. Kada je Vanga imala 12 godina, s porodicom je napustila dom i započela život u Novom Selu. Godinu dana kasnije teško je povređena u oluji nakon koje je postupno počeo da joj slabi vid koji je do 16. rođendana u potpunosti izgubila.

Nesreća se ujedno i povezuje s početkom njenih proročanskih sposobnosti i vizija. Do svog punoletstva je živela u sanatorijumu u blizini Beograda. U školi za slepe u Zemunu se učila kućnim poslovima da bi se potom vratila u Bugarsku i brinula o mlađoj braći i sestrama.Godine 1940. ostala je bez oca pa je porodica upala u teške finansijske probleme. Navodno je upravo u tom razdoblju otkrila da ima sposobnost komuniciranja s ‘drugim svetom’.

Njena navodna proročanstva su se zaista obistinila. Proročica je postala poznata u svetu tek nakon smti, zbog ispunjenog proročanstva o terorističkom napadu 11. septembra 2001. godine na njujorške kule Bliznakinje. Iako je bila nepismena, njena proročanstva pisali su prijatelji i rodbina. Navodno je prorekla čak i svoju smt 11. avgusta 1996. godine, Drugi svetski rat, a veruje se da joj je čak i omraženi diktator Adolf Hitler došao u posetu, ali je izašao razočaran iz njene kuće zato što mu je prorekla neslavan kraj rata, piše Story.hr.

Predvidela je navodno i mnoge druge katastrofe, a i nakon smti Vanginih proročanstava pribojavaju se mnogi ljudi. Prorekla je i rat između muslimana i Evropljana, da će daleke 2088. godine doći nova bolest od koje će ljudi početi brzo da stare, ali 2097. će ta bolest biti pobeđena. Drugom polovinom 21. veka vladaće komunizam, a moći će da se uzgajaju i ljudski organi.

Ovo su navodno njena predviđanja za 2022. godinu

– Napad na Vladimira Putina. Vanga je predvidela napad na ruskog predsednika, ali to ne znači njegov kraj.

– Pad meteorita. Procenila je sudar velikog meteorita sa Zemljom.

– Ekonomska kriza. Države koje imaju dolar kao valutu biće najviše pogođene krizom.

– Klimatske promene. Predvidela je razne klimatske promene, a globalno otopljenje predstaviće naredne godine veliku prijetnju flori i fauni.

– Bolest Donalda Trampa. Njegovo zdravlje će biti lošije, a govorila je i o misterioznoj bolesti s ozbiljnim posledicama na njegovo uvo i mozak.

– Kraljica Elizabeta. Prema njenim predviđanjima, kraljica Elizabeta II navodno če izgubiti bitku za život i prepustiti tron sinu Čarlsu.

– Pobuna u Severnoj Koreji. Stanovništvo Severne Koreje ustaće protiv vođe Kim Džong-una.

Kurir.rs/Story.hr.

Leave a Reply