Maja pokazala takiju modrice koje joj je janjuš napravio: on odmah uskočio u auto I otišao pred njegovu kuću, evo šta se desilo (foto) – Ludujemo INFO

Maja pokazala takiju modrice koje joj je janjuš napravio: on odmah uskočio u auto I otišao pred njegovu kuću, evo šta se desilo (foto)

Otac bivše zadrugarke Maje Marinković, Radomir Marinković Taki otkrio je da mu nasljednica iz straha od njegove reakcije nije rekla ništa o osnosu sa ljubavnikom Markom Janjuševićem, za kojeg tvrdi da ju je tukao.

– Saznao sam iz novina, Maja je kačila slike te, a ja o tome ništa znao nisam. Ujutru sam otišao na kiosk gdje mi jedna devojka skuplja sve što u štampi ima o mojoj ćerki. Kad sam došao ona mi kaže za tebe nema novina, nemoj da kupuješ. Tad sam sve shvatio – priča Radomir Marinković Taki.

– Kad sam vidio fotografije zapitao sam se da li je moguće da je to moje dijete. Ona se meni nije javila 12 dana jer sam je kritikovao kad sam čuo da je sa Janjušem na splavu. Govorila i je da ne može da se vidimo, a u stvari nije smela na oči da mi se pojavi od straha ni da dođe kući na nedjeljni ručak. Rekla mi je: “Izvini tata, nisam smjela sve da ti kažem”.

Majin otac otkriva i da je u trenutku besa otišao da traži bivšeg košarkaša.

– Odmah sam seo u auto i odjurio da tražim Janjuša u njegov kraj. Na njegovu sreću išao je u Zadrugu, već je bio u karantinu, ne znam šta bi mu uradio. Samo zamislite da imate žensko dete. Maja mi je sve ispričala, da ju je ošamario, košarkaš na ženu od 50 kilograma. Da vidim ja prema čijem djetetu se on ponaša kao da ga je na ulici našao. Pa ima i on žensko dijete – priča Taki i dodaje da je vidio ćerkine podlive po ruci i leđima:

– Kažu neki da je to od operacije nosa koju je ona nedavno imala. Ma, a odakle joj podlivi po ruci i leđima. Šta da kažem, strašno.

(Blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.