Horoskop vam može dati uvid u karakter

Iako je lako maštati o ljepoti zajedničkog života, stvarnost vas može brzo zapitati, posebno ako ne znate što možete očekivati ​​od partnera.

Iako ne postoje dvije potpuno iste osobe, horoskop vam može dati uvid u lik i reći vam kako osoba rođena pod određenim horoskopskim znakom želi živjeti zajedničkim životom.

Ovan

Ovan želi biti uzbudljiv svaki dan i to se neće promijeniti samo zato što netko živi s njim. Ovnovi su ponekad toliko zauzeti da zanemaruju obveze poput plaćanja računa, što će izazvati zabrinutost partnera i neugodnu situaciju. Međutim, ako imaju partnera koji se ne boji glasno izraziti zabrinutost, Ovnovi će se osjećati dovoljno ugodno da se prilagode i preuzmu vodstvo u svom novom domu.

Bik

Ako želite živjeti s Bikom, to će se i dogoditi. Živjet ćeš s njim, a ne on s tobom. Bikovi su navikli raditi stvari na svoj način i jasno će dati do znanja da im treba samo vremena. Bikovi imaju svoj način postupanja i svoju rutinu činjenja. Oni znaju gdje bi svaki komad namještaja trebao stajati i kako se baviti svakodnevnim poslom. Od njih možete očekivati ​​dozu tvrdoglavosti, ali sve dok vodite jasan i razuman razgovor, također su spremni na kompromise.

Blizanci

Živjeti s Blizancima znači očekivati ​​neočekivano svaki dan. Nikad ne znate točno što će učiniti ili reći, zbog čega se vjerojatno i zaljubio, ali zajednički život je sasvim druga stvar. Blizanci obično nisu dosljedni u održavanju kuće, ali će stoga biti u potpunosti informirani o najnovijim trendovima kako bi vaš zajednički dom izgledao lijepo. Kad uđu u rutinu, mogu postati nemirni. Tada će vjerojatno htjeti promijeniti stvari kako bi osjetili svježinu novog, a to može biti stresno za partnera koji više voli zadržati stvari onakvima kakve jesu. Sve dok imaju nekoga tko je fleksibilan i razumije ih, Blizanci će raditi na tome da stvari rade i za oboje.

rak

Živjeti zajedno je za Rak uzbudljivo i činjenica je da će slobodno vrijeme provoditi sa svojim partnerom. Uzbuđeni će napraviti manje i veće preinake prostora samo kako bi se osjećali kao kod kuće. Oni će paziti na partnera i brinuti se za njega jer je to njihov način funkcioniranja. Oni će na zidove staviti slike voljenih, omiljena hrana naći će se u hladnjaku, a omiljene serije biti će spremne za gledanje. Oni će željeti većinu svog slobodnog vremena provesti kod kuće, a ako je njihov partner više osoba koja voli ostati vani i družiti se s prijateljima, to može stvoriti zategnut odnos među njima na početku zajedničkog života. Rakovi jednostavno vole ugostiti i samo se trebaju prilagoditi tome.

Lav

Hoće li prvo ući u kupaonicu? Sto posto. To samo zato što su navikli privući najviše pažnje, ne znači da neće živjeti u skladu s nekim. Lavovi više uživaju u izlasku, nego što ostaju kod kuće, pa im održavanje savršenog reda nije uvijek prioritet. Međutim, Lavovi poštuju svoj dom kao i svog partnera. Ako njihov partner pokaže odobravanje i zahvalnost kad god Lav učini nešto oko kuće, vjerovatno će se dogoditi da se to događa sve češće.

Djevica

Na prvi pogled ideja Djevice zajedno mogla bi biti neodoljiva za Djevicu. Iako razumiju da nisu svi poput njih, Djevice se ne mogu oduprijeti njihovom unutarnjem glasu koji kaže: “Zašto ne radimo stvari na svoj način? Jasno da je bolje.” Djevojka provodi puno vremena usavršavajući svoju rutinu i, kao što je to najučinkovitiji način za nju, kad joj netko uđe u život – to joj narušava ravnotežu. Možda će se morati zgrabiti i preraditi ono što je učinila da bi nekoga stavila pored sebe, ali život s nekim potiče je da se malo opusti i shvati da ne može nadzirati sve.

Vaga

Vaga ima osjećaj uređenja interijera i neće je prihvatiti tako lako da je preuređuje. Ako se presele u tuđi prostor, suptilno će potaknuti svog emotivnog partnera da promijeni svoje ideje. Iako znaju kako bi sve izgledalo savršeno, nisu pretjerano uredne. Vage mogu biti pomalo lijene, pa je komunikacija neophodno sredstvo da se zna što se od njih očekuje. Vaga želi da njihov partner bude sretan i učinit će sve što treba, ali ako ne postoji jasna komunikacija, oni neće ni znati kako to učiniti.

Škorpija

Nije tajna da su Shkopri navikli na privatnost, što će se vjerojatno izraziti traženjem prostora za sebe. Škorpioni će zajednički dom održavati besprijekorno samo zato što se previše poštuju kako bi stvari ostavili u zbrci i isto očekuju od svojih partnera. Škorpion se može osjećati kao da neko vrijeme živi odvojeno od svog partnera, ali kako vrijeme prolazi, zajednički njihov život to postaje. Živjeti zajedno nije mali korak i invazija je na njihov osjećaj privatnosti, ali Škorpioni ne bi odabrali zajednički život da to ne žele.

Strijelac

Strijelac je osoba s kojom je lako živjeti, ali oni su i nevjerojatno ovisni. Prijedlog da živimo zajedno može biti uzbudljiv, ali zahtijeva i veliko prilagođavanje. Strijelci su navikli da se podudaramo, tako da u početku može biti teška promjena kada se moraju opravdati nekom drugom. Mnogo će nedovršenih projekata, poslova i ideja biti vrlo očito, ali komunicirati s njim nije teško. Ponekad se partner može osjećati kao da Strijelac nije prisutan i može se ponašati više kao cimer nego emocionalni partner, ali ako s njim razgovarate na tu temu, on je voljan slušati. Strijelci jako cijene kada im je netko otvoren u vezi s onim što nekoga smeta.

Jarac

Jarac su navikli živjeti sami, pa odluka za zajednički život nije mala stvar za njih. Provode godine smišljajući najbolji način da dovrše svoje svakodnevne zadatke i savršeno se umiješaju u rutinu. Oni marljivo prate svoje obveze i uvijek će na vrijeme baciti smeće, platiti račune ili sastaviti čisto rublje. Navikli su da bude osoba od povjerenja i neće im smetati da preuzmu većinu obaveza održavanja kuće dok ne osjete da ih partner iskorištava. Nisu navikli imati drugu osobu s kojom će raditi, ali će ih vrlo pažljivo unijeti u svoj raspored.

Vodolija

Vodenjaci nisu navikli dijeliti prostor, pa je u početku potrebno razdoblje prilagodbe. Oni su malo neuredni, ali samo zato što znače “važnije stvari”. Međutim, Vodenjak neće dopustiti da kuća stvara kaos i da isto očekuje od svog partnera. Vjerojatno će im trebati malo prostora da budu sami sa svojim mislima, ali neće vas u potpunosti isključiti. Skloni su izlasku iz kuće puno više nego u njoj, što može izazvati napetost ako je partner tip koji više vremena provodi kod kuće. Ipak, Vodenjak potiče otvorenu komunikaciju tako da voljena osoba izrazi ono što joj smeta.

riba

Ribe neće trošiti svoje vrijeme na detalje kao što su pranje posuđa ili slaganje čistog rublja, ali mogu osjetiti kada je to važno partneru i onda hoće. Život zajedno vide kao snažan oblik intimnosti pa će htjeti provesti puno vremena sa svojim emotivnim partnerom. Svoj dom vide kao utočište vanjskog svijeta, pa će pokušati da kuća izgleda što udobnije. Možda će im biti teško izraziti mišljenje ako dođe do neslaganja, ali ako se nađu u takvoj situaciji, to bi ih moglo potaknuti da razgovaraju o onome što im je potrebno.

Leave a Reply