KOSTA JE PSIHOPATA KOJI ĆE OPET UBITI: Njegov otac i majka moraju takođe biti vještačeni jer su oni apsolutno krivi

Kosta Kecmanović je psihopata i on će ubiti svaki put, tvrdi Mila Alečković Nikolić klinički psiholog i antropološki psihijatar. Govoreći o maskru na Vračaru u kojem je dječak ubica usmrtio devetoro djece i školskog čuvara, Mila je rekla da zločinac sa 13 godina i devet mjeseci nije bio dijete budući da je već postigao nivo da njegova inteligencija bude na vrhuncu.  – Kosta sad kakav je on je apsolutno povratnik, on će ubiti svaki put. Kad je karakter psihopatski to je povratništvo – recidivizam 100 posto. Za mene je on mentalno punoletan, ali formalno-pravno je maloletan. Ljudska genetička inteligencija je u 11, 12. godini na vrhuncu i nikada neće biti veća. Ovaj dečak, tj. momak je bio na vrhuncu kognitivne inteligencije – rekla je Alečković Nikolić gostujući na “Slavija-info” kanalu. Smatra da Kosta Kecmanović nije dijete iako ga zakon tako tretira. Po određenim zakonima on ima psihopatski profil i nestručna je dijagnoza da je podvojena ličnost jer nema kliničke slike za to, ovde je endogena prava psihopatska struktura, nije samo crta, nego karakter – rekla je kćerka Mire Alečković jedne od nekoliko najpoznatijih srpskih pjesnikinja.
469538-vladimir-kecmanovic-iff
Foto: Printscreen/YouTube Vladimir Kecmanović se nalazi u pritvoru jer je njegov sin masovno ubistvo počinio očevim oružjem Psiholog je na osnovu snimka radiologa Vladimira Kecmanovića, koji je postao veoma viralan pošto je njegov sin počinio masovno ubistvo u svojoj osnovnoj školi na Vračaru, 3. maja, istakla da smatra da je neophodno da se obavi i i psihološko vještačenje oca, kao i majke. – Vladmir Kecmanović izgleda starije. Na primer, melanholici su uvek stariji mentalno. On je hronološki mlađi, ali deluje dosta staro. Videla sam u tom jednom poslednjem videu da kada govori on nema nistagmus. Za mene je to ipak znak. Nema pokretanja očnih bulbusa, a svi psihijatri znaju šta to znači. Prema tome, taj otac mora da bude dobro veštačen, trijažiran. Takođe i majka dečaka. To bi trebalo da rade tri potpuno nezavisne instance, da se vidi kakvi su to roditelji – istakla je Mila.
529321-miljana-kecmanvoic-iff
Foto: Instagram, twitter Miljana Kecmanović majka dječaka ubice Ona ni ne dovodi u pitanje da li su Vladimir i Miljana Kecmanović krivi za zločin sina. – Roditelji monstruma su po difoltu krivi. Jasno je kao dan da jesu pogotovo što je maloletan – kazala je, pa uporedila ga sa nacističkim doktorom koji je kriv za nekoliko stotina hiljada uništenih života.  -Ti prvi teški ispiti su trijaža za karakter… a neki bi da ih preskoče… ne znam kako je on to sve prošao. Za Vladmira neki kažu da je bio jako dobar lekar, a neku kažu nije. I Mengele je bio dobar lekar pa šta, ništa to ne znači…Kakav je karakter Vladimirov to ne znam i ne mogu da sudim. Opet kažem, po komandnoj odgovornosti roditelji su apsolutno krivi jer su oni prvo utočište tog malog monstruma tog nesrećnog mladića koji se pretvorilo u monstruma – istakla je Mila Alečković Nikolić.
426865-snezana-repac-3-iff
Foto: Facebook/Printscreen Psiholog Snežana Repac – sa stručne strane gledišta Vladimirov ukočeni pogled Psiholog Snežana Repac je objasnila da ukočeni pogled može ukazivati na ozbiljnu patologiju i defekte centralnog nervnog sistema. – Ako nema pokretanja očnih bulbusa to može biti neurološka posledica, a tu situaciju može da prouzrokuje i famako terpija. Ukočeni pogled mogu da izazovu strah i tenzija, ali to može biti i produkt svesne radnje – pojašnjava Repac za Republiku.

Leave a Reply