INDIJSKI HOROSKOP NIKAD NE GRIJEŠI: Period do kraja godine biće najuspješniji u životu za ova 3 ZNAKA HOROSKOPA

Pogledajte da li ste među njima Indijski horoskop nikada ne griješi, a kao i u zapadnoj astrologiji, postoji 12 znakova, ali razlika je u načinu mjerenja vremena. Indijski astrolozi uradili su analizu kretanja nebeskih tijela u naredna 4 mjeseca i došli do jedinstvanog zaključka da vrijeme pred nama najviše ide na ruku Biku, Blizancima i Lavu.

VRIŠA (Bik) 21. april – 21. maj

Pod veoma ste povoljnim uticajima i astrolozi preporučuju da iskoristite ovu priliku. Mudro ste iskoristili sve puteve koji su se otvorili pred vama, pa ćete na kraju godine ubrati plodove svog truda i zalaganja. U narednim mjesecima imaćete priliku da zaradite veliki novac, ali pod uslovom da preuzmete inicijativu i ne čekate ni od koga signal ili odobrenje. Tajna uspjeha je u vašim rukama, zato nemate razloga da se plašite rizika jer će vam se sve to na kraju isplatiti.

MITHUNA (Blizanci) 22. maj – 21. jun

Period do kraja godine biće jedan od najuspješnijih u vašem životu. Lako ćete riješiti sve probleme i odoljeti izazovima zahvaljujući svom brzom i okretnom umu. Pred vama je period promjene posla i prihvatite ga sa velikim entuzijazmom jer će vam donijeti finansijsku satisfakciju. Vodite računa o svom zdravlju, posebno u jesenjem periodu, jer su vaša pluća osetljiva, pa se čuvajte prehlade koje se mogu iskomplikovati. Očekuju vas lijepi trenuci i na polju ljubavi, a pravo je vrijeme da svoju vezu ozvaničite, a vjenčanje zakažete za drugu polovinu oktobra.

SIMHA (Lav) 23. jul – 21. avgust

Vaš uspjeh je zapisan u zvijezdama i na vama je da slijedite taj put. Prethodnih mjeseci imali ste više mogućnosti da zaradite, a do kraja godine šanse su vam se udvostručile. Ne odmarajte se na lovorikama, još nije vrijeme za opuštanje. Sada je vrijeme za akciju i realizaciju svih onih planova koje ste dugo imali. Savjet je da ne žurite sa donošenjem odluka, već da dobro razmislite o svakom koraku, jer brzopletost može da vas zaustavi na putu ka uspjehu i napretku. Budite mudri i nemate razloga za brigu.

Leave a Reply