SIN NEBOJŠE GLOGOVCA POSTAO VODITELJ, A SVI KAŽU DA JE OČEVA KOPIJA: Djevojke ga obožavaju, a evo kako izgleda! (FOTO)

Nebojša Glogovac je samo jednom prilikom pokazao sina! Glumac Nebojša Glogovac za života nije često izlagao svoju djecu javnosti, jer je želio sačuvati svoju privatnost od očiju paparazza. Njegovi sinovi Gavrilo i Miloš su izrasli u prave mladiće, a porodica je bila sretna zbog vijesti da je mlađi sin primljen na katedru za filmsku i televizijsku režiju prošle godine. Inače, Nebojša je imao i kćerku Sunčicu sa drugom suprugom. Ona je već sada predivna i šarmantna djevojčica.
Gavrila i Miloša je Nebojša dobio u braku sa slikarkom Minom Glogovac. Nakon godina zajedničkog života, Nebojša i Mina su se razveli. Mina i Nebojša su se vjenčali 1996. godine, a njihov venčani kum je bio Vojin Ćetković. Iako Nebojša nije često izlagao svoju djecu javnosti, Miloš je odlučio postati voditelj domaće emisije već sa 15 godina, zbog svog izvanrednog talenta za kuhanje.
  • Sve je počelo kada je moj brat pravio banana hleb, a ja sam želio pomoći i raditi zanimljive stvari. Vremenom sam sve više vježbao i shvatio da to nije jedini recept – rekao je Miloš tada.
Miloš je istakao da je imao punu podršku svoje porodice, a mama i tata su bili izuzetno ponosni na njega. Također, otkrio je da je Nebojša volio kuhati te je često bio gost u emisiji, gdje je Miloš pripremao jela koja su se sviđala njegovom ocu.
  • Tata je bio presretan. Također je volio kuhati, a kod njega mi se sviđa to što je uvijek eksperimentirao i nije se plašio napraviti pogrešku. Mislim da sam i ja naslijedio malo tog talenta jer mi se gluma jako sviđa, često radim imitacije i šalim se. Možda jednog dana i ja odlučim baviti se glumom – izjavio je tada Nebojšin mlađi sin, koji se kasnije ipak odlučio za režiju.
Jasno je vidljivo da su imali prekrasan odnos pun ljubavi i poštovanja, a ta uspomena je djelom zabilježena i na kameri.

Leave a Reply