JELENA TRIVIĆ ODGOVORILA NEŠIĆU NAKON POSTAVLJENIH BILBORDA U BANJALUCI: “Meni se ništa ne priviđa, uvećaj fotografiju i vidjećeš vojnike”

Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, odgovorila je ministru sigurnosti BiH Nenadu Nešiću nakon prozivki zbog bilborda koji su postavljeni u Banjoj Luci.

Trivić je, naime, jučer ujutro kazala da se nije osjećala ugodno kada je vidjela bilborde na kojima se nalaze vojna lica, na šta joj je Nešić odgovorio da se na bilbordu ne nalaze osobe u vojnoj opremi nego drvosječa.

– Nenadu Nešiću, čije imenovanje na poziciju ministra u Savjetu ministara je samo po sebi satanizacija Srpske. Uvećaj fotografiju bilborda i vidjećeš vojnike i oružje.

Meni se ništa ne priviđa, niti imam mentore. Moj jedini mentor je narod koji se grozi vašeg lažnog srbovanja dok iz Srpske izvlačite milione u svoje džepove. Jedino gore od lažnog predsjednika je Nešić na mjestu ministra bezbjednosti, rekla je Trivić.

“Samo Trivićka na bilbordu vidi vojnu uniformu! Ostali vide drvosječu. Tema su šume RS. Šta Jelena zna šta je vojnik, ona čuje samo strane mentore!? Tužno je da neko ko želi biti predsjednik Republike tako satanizuje RS”, naveo je Nešić.

Što se tiče pomenutih bilborda postavljene su tri verzije:

Tako se sa jednog bilborda poručuje:

“Zato što ne damo našu zemlju”

a na drugom stoji

“Zato što ne damo naše šume”

Na trećoj verziji plakata su vjerovatno pripadnici MUP-a Republike Srpske koji koračaju na paradi povodom 9.janura, i zaista imaju na sebi uniforme.

(Buka)

Leave a Reply