“STIGLA NAM JE PRINCEZA” Supermama Vesna poslije 8 sinova rodila kćerkicu Milu! “Suprug i dječaci su presretni, ne mogu da se odvoje od nje” (FOTO)

Vesna i Slobodan Milićević iz Medveđe do juče su imali osmoricu sinova, ali njihovoj bajci se 12. septembra pridružila i ćerkica Mila. Kako je “Blic” ranije pisao, Milićevići žive u Italiji već 20 godina, a komentari koje ova, sada desetočlana, porodica dobija samo su pozitivni. Svi se dive njihovoj hrabrosti, posvećenosti i ljubavi.

U razgovoru za “Blic” Vesna, supermama i superžena, otkrila je detalje rođenja princeze.

– Sve je prošlo super, ovaj osjećaj se ne može opisati rečima. Sa svakom novom bebom smo se osjećali srećnije, ispunjenije i dobijali smo jaču želju i volju da budemo bolji ljudi. Svi smo mnogo srećni, ne možemo još da sredimo utiske – rekla je za “Blic” mama Vesna.

– Sinovi ne mogu da se odvoje od nje, svaki hoće da je drži i čuva. Milu su dočekali sa oduševljenjem i njihova radost je nemerljiva – rekla nam je kratko Srpkinja koja je deveti put postala majka.

Njen suprug Slobodan je bio sve vrijeme prisutan na porođaju, a trenutak kada je uzeo kćerku u ruke, neopisiv je.

– Suprug je bio sa mnom tokom cijelog porođaja, a njegove oči pune sjaja dok je držao Milu mislim da bi najbolje opisali stihovi pjesme ‘za moju ćerku ja noćas slavim i malo zbog nje važan se pravim’ – ispričala je Vesna Milićević.

Mila je dobila najbolje ocjene ljekara, a djevojčica je po rođenju bila teška 3.500 grama i dugačka 52 centimetra.

(Blic.rs)

Leave a Reply