DISKVALIFIKACIJA MILENE KAČAVENDE?! Najnoviji kumin potez je toliko sraman – ČEKA SE REAKCIJA PRODUKCIJE! KAMERE SVE SNIMILE (VIDEO)

Milena Kačavenda prijeti da postane jedna od najomraženijih učesnika “Elite” zbog svojim nepromišljenih i nedopustivih izjava. Popularna “kuma” brzo je postala poznata po svom načinu izražavanja, koje je neretko bilo čak i duhovito, međutim, Milena je ulaskom u rijaliti odlučila da pređe svaku granicu.

Kamere su zabilježile momenat kada je Milena na žurci, održanoj u utorak uveče, stajala sa Markom Janjuševićem Janjušem i Markom Đedovićem i podsmevala se cimerki Snežani Jovičić, i to na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, što je protiv svih pravila!

– Kakva budala! Ja ovo ne mogu, ovoj da se načudim… sunet haljina, ovo u Zemunu u romskim naseljima nose na sunet, vjeruj mi – rekla je Kačavenda, dok su se Đedović i Janjuš smijali, prenosi Srbija Danas.

Korisnici mreža potpuno su zgroženi Mileninim izjavama ovog tipa, a kako ističu, nije joj prvi put, pa se na mrežama mogu pronaći i snimci na kojima se čuje kako Kačavenda vrijeđa Hrvate, Bošnjake, Rome i druge. Upravo zbog ovakvog ponašanja pokrenut je apel da se Kačavenda diskvalifikuje iz programa.

 

Leave a Reply