EKSLUZIVNO: Ana Ćurčić podnijela 28 tužbi protiv ova dva bivša zadrugara! Odmah se oglasila se i otkrila razloge zbog kojih je ovo odlučila

Ana Ćurčić je zbog iznošenja laži na račun njenog privatnog života i spominjanja njene djece, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila dio rijalitija, odlučila je da krivično goni bivšeg supruga i cimera.

Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer je sudnica mjesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šou-biza.

Bivša zadrugarka je u toku jučerašnjeg dana podnijela 28 krivičnih tužbi protiv bivšeg nevjenčanog supruga Zvezdana Slavnića, ali i cimera iz “Bijele kuće”.

Na ovaj potez se odlučila zbog toga što ni mjesecima nakon završetka “Zadruge 6”, u kojoj je bila učesnik, Zvezdan i Ivan nisu prestali da o njoj iznose laži u javnosti.

Ana Ćurčić

– Zvezdan Slavnić i Ivan Marinković svakodnevno snimaju lajvove na TikToku i ostalim društvenim mrežama, ali i gostuju po TV emisijama, u kojima samo o Ani pričaju! Iznose laži na račun njenog privatnog života, a spominju joj i djecu, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila dio rijalitija. Zbog toga je, kako bi zaštitila njih, ali i sebe, odlučila da podnese krivične tužbe protiv obojice! U tome joj je pomogao Aca Bulić, koji je angažovao najpoznatiju advokatsku kancelariju i ona će je ubuduće zastupati – rekao je dobro obaviješten izvor za Informer.

Ana Ćurčić je potvrdila ove informacije za domaće medije.

Zvezdan Slavnić

– Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu! Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mjesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šou-biza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti – kaže Ana Ćurčić za Informer i dodaje da njih dvojica neće biti usamljeni, već da će se pravnim putem obračunati sa još mnogima.

– Svako ko u “Eliti” bude iznosio o meni neistine također će biti predmet tužbi ubuduće! Svjesna sam da su neki učesnici ušli u ovu sezonu na konto mog imena i ja im želim dug ostanak i što bolji plasman, ali ako se njihovo učešće bude baziralo na mom liku i djelu, moraće da plate. Ja sam bila učesnica prošle sezone, ali ove nisam, i kao neko ko više nije dio javnog života, imam pravo na to da zahtijevam privatnost. A posebno na to imaju pravo moji članovi porodice, prijatelji i Aca Bulić, koji je bio moja podrška i još je to – kaže Ana i dodaje da se na ovu temu više neće oglašavati.

Ivan Marinković

Ana Ćurčić se, nakon “Zadruge 6”, iz koje je na kraju izašla kao drugoplasirana, povukla iz javnosti. Sada živi mirnim i povučenim životom u novom stanu na Novom Beogradu.

Informer

Leave a Reply