(VIDEO) DRAMA IZA KAMERA! Dejan traži da se momentalno odloži prenos na televiziji – UZNERVIRAN ZAPRIJETIO POZIVOM

Dejan Dragojević, pobednik 5. sezone, odlučio je da bude vrlo aktivan kao komentator tokom “Zaduruge 7”. on ej to obećao još prije samog početka, a u prvoj nedjelji je tu namjeru i dokazao uključivši se u aktuelni ljubavni trougao Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević. Momak iz Veternika danima ratuje preko Instagrama sa Asminom a uvrede se već treći dan samo nižu.

Deki je, također, gostovao u emisji “Izbacivanje” kod Dušice Jakovljević gdje je ponovio svoje teške riječi prema Aneli, Asminu i Staniji a u studio je napravio i skeč donijevši pecaroški štap.

Na svom Jutjub kanalu je objavio i video snimak gdje je pokazao kako su tekle pripreme u Veterniku i kako je došao na ideju da postane pecaroš.

– Imaću čizme i pecaroške pantalone. Ja sam poseban tip. Ja sam odlučio da večeras postanem pecaroš. Hteo sam da uzmem ceo kombinezon ali izgledao bih kao da kosim travu. Ja sam kao Beni Benasi u spotu za pesmu Satisfaction. Gledajte Elitu, prebacite na Pink. Mene jedino nervira što sada igra Đoković. Hteo sam da mu pošaljem poruku ajde nek se odloži prenos. Ovde su mamci, kao i svaki pecaroš imam pertlu. Vidi ga, korkodil! Pecaljka mi je zakočena. Idem u emisiju. Vidimo se – ispričao je Dejan.

Detaljnije u nastavku:

Leave a Reply