OVO JE MAJKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Poslije SKANDALA s oženjenim kao da je propala u ZEMLJU – KAD LJUDI VIDE KAKO IZGLEDA OSTANU U ŠOKU (FOTO)

Javni rat starlete Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, bivše partnerke starletinog dečka Asmina Durdžića ne jenjava, a razlog je upravo biznismen, a iz dana u dan međusobno iznose prljav veš, piše Kurir.rs.

Inače, Stanija je prije dva dana priznala da je izgubila bebu sa pomenutim Asminom, ali isto tako da za svoju vezu s njim nije smjela da kaže svojoj porodici, dok se oni nisu javno oglašavali, a mnogi se pitaju šta o svemu misli njena mama Slavica, te joj svakodnevno šalju razne poruke na Instagram nalogu koji je nedavno otvorila.

Slavica je svoju ćerku svim silama podržavala dok je učestvovala u rijalitijima i bila nebrojeno puta na meti raznih komentara i napada, međutim, sada po svemu sudeći nema riječi za njenu ljubavnu romansu sa zauzetim biznismenom, dok je Stanija isto tako priznala da se plašila reakcije porodice s obzirom da njen izabranik druge vjere.

– Trebalo je da dođem ovdje da odbranim svoju svemirksu ljubav, koja je bila na neki način i zabranjena jer je on druge vjere. Meni je to predstavljalo najveći problem, jer sam ja dijete iz rata, Srpkinja sam, ali malo naglašenija zbog moje sudbine, i on je to prihvatio. Onda sam i ja prihvatila njega i njegovu vjeru, ali sam krila od svoje porodice, nisam smela ime da mu izgovorim, odmah bi se znalo ko je i šta je… I to mi je bio najveći problem što sam ja krila od prodice, to mi je bio strah kako da ja saopštim svima, a sada je to najmanji problem – pričala je Stanija i dodala:- Samo te prepiske koje su izašle sa ženom, za to mislim da mi je radio iza leđa. Vidi se kada je namontirano, a sada se vidi sa Instagrama njegov profi. Kada sam objavila jednu fotografiju na kojoj se vidi njegova tetovaža, neko mi je poslao: “Pitaj dečka za dijete i ženu”. Ja sam mislila da je to provokacija. Sve se činilo da su nekada bili zajedno, ali da je to završeno, onda ona ulazi i priča kako sam joj otela muža. I ona laže, ali sve će izaći na vidjelo.

Stanijina majka može se pohvaliti odličnom figurom, a to dokazuju i ove slike.

 

Leave a Reply