VELIKO SLAVLJE KOD DRAGOJEVIĆA! Oglasili se Dejan i njegova djevojka, a povod je PRELIJEP, ČESTITAMO! (FOTO)

Pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga” Dejan Dragojević imao je veoma turbulentan odnos sa porodicom, sa kojom nije razgovarao nekoliko godina, ali se sve promijenilo otkako je prekinuo brak sa Dalilom Dragojević i u teškom periodu ponovo je dobio njihovu podršku.

Dejan je sada u boljim odnosima sa svojim najbližima, što redovno prikazuje na društvenim mrežama, a njegova nova snaja Jovana Stojanović je očigledno odlično primljena.

Dejan i Jovana su na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram najavili lijepu priliku, a Davidu Dragojeviću je rođendan . Njih dvoje su mu uputili veoma dirljive riječi, koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Dejan se obratio bratu i podijelio sliku sa proslave rođendana, a po svemu sudeći proslava traje od ponoći.

– I tako dočekujemo naše godine, on svoje, a ja svoje, a između njih je maksimalno iskorišćeno vrijeme. Živ i zdrav brate moj – napisao je mlađi Dragojević preko svog Instagram profila.

Dejvidu je javnu rođendansku čestitku poslala i Dejanova djevojka Jovana, za koju je naučila da podijeli porodičnu fotografiju Dragojevića, na kojoj su David i Dejan sa majkom Biljanom i tatom Goranom, poslije superfinala “Zadruge 5”.

– Sretan rođendan, želim ti sve najbolje, puno zdravlja i sreće. Svaki dan je novi početak, a ovo je slika koja je pokrenula neku staru sreću da usrećimo sve godine koje su nam ostale – rekla je Jovana kroz svoj Instagram story, uz emotikon crvenog srca.

Autor: Pink.rs

Leave a Reply