Stiže MLADI MJESEC U DJEVICI 15. septembra i donosi VELIKE PROMJENE svima: Najviše će uticati na OVAJ ZNAK

Mladi Mjesec u Djevici događa se 15. septembra, baš kad Merkur ponovno počinje da se kreće direktno. Retrogradni Merkur u Djevici ovog mjeseca je osvijetlio naše zdravlje, dnevne rutine i unutrašnju ravnotežu, pa je dobro vreme da razmislite o tome kako se pobrinete za sebe emocionalno i fizički.

Ovaj mladi Mjesec pojedinim znakovima donosi transformacije, uči samoisceljenju i kako prenosi Atma.hr. unosi duhovno blaženstvo.

A evo kako izgledaju astro prognoze za naredni period:

Ovan
S jedne strane mladi Mjjesec u Devici podstiče vas da reorganizujete svoje prioritete i uvedete red u svoju okolinu.

S druge strane, podstiče vas da preuzmete kontrolu nad svojim celokupnim zdravljem i dobrobiti. Izvrsno je vrijeme za postavljanje granica.

Napravite korak unazad i dopustite drugima da zacrtaju svoj smjer dok vi crtate svoj.

Bik

Mlad Mjesec u Djevici daje energiju vašim kreativnim i romantičnim sektorima. Uključite neke od svojih umetničkih impulsa u svoje rituale brige o sebi.

Upamtite da vas vaša prošlost ne definiše. Nastavite da negujete sve što je dobro za vašu dušu.

Vaše nove kreativne rutine ponovno će probuditi vaše strasti i inspirisati vas na vašoj sljedećoj avanturi.

Blizanci

Blizanci, trenutno je mirno vrijeme za vas i stvari se mogu činiti vrlo ličnim. Razlog za to je to što Mjesec prolazi kroz vašu četvrtu kuću porodice i doma, podstičući vas da razmislite o tome šta vam je potrebno da biste se osjećali sigurno.

Lijepa poglavlja su na putu do vas, a sve što treba da učinite je da slušate i razmišljate o tome šta vam pričinjava najveću radost kada ste sami u utočištu i osami vlastitog doma.

Rak
Budite prisebni kada je komunikacija u pitanju. Sada je važnije nego ikad razmišljati logično i izbjegavati biti preterano kritičan prema drugima.

Ovaj mladi Mjesec u znaku Djevice poziva vas da se uključite u rituale koji su fokusirani na vaše ranjivosti i osjetljivosti. Posmatrajte i slušajte, ali pazite da ništa ne shvatite previše lično.

Lav

Mladi Mjesec u znaku Djevice podstiče vas da preispitate svoje navike trošenja, ali vas takođe podsjeća na sopstvenu vrijednost.

Ne zaboravite biti ljubazni prema sebi upravo sada. Takođe, ne treba da prekoračite svoj proračun. Postavite finansijske granice — to raskošno podno ogledalo koje ste vidjeli može da pričeka. Zapamtite, nebo je granica i ima dovoljno za sve.

Način razmišljanja o obilju počinje fokusom na zahvalnost i praktikovanjem zahvalnosti za ono što trenutno imate.

Djevica
Ovaj Mjesec je jako transformativan za vas, Djevice, posebno s obzirom na to da ste prethodnu sezonu proveli u svojoj glavi. Sada sva svoja otkrića, osjećanja i nade sprovodite u delo.

To dolazi nauštrb neprimećivanja nekih navika koje mogu kočiti vaš napredak.

Zabilježite ono čime ste opsednuti i o čemu previše razmišljate i umjesto toga, ne zaboravite da stvari budu jednostavne. Vaša najvažnija obaveza uvijek mora biti prema sebi.

Vaga
Vage, napravite korak unazad kako biste raspakovali nešto ličnog prtljaga. Bavite se društvenim životom, ali mladi Mjesec vas takođe uči vrijednosti samoće.

Ovo je moćno vrijeme da usporite i pokušate razumeti svoje misli i emocije kroz praktičnu prizmu, kao i da priznate napredak koji ste postigli. Odjednom se razvijate, učite, iscjeljujete, rastete i otkrivate sebe.

Kad počnete obraćati pažnju i razvijati svoj unutrašnji mir, stvari će postati čarobne.

Škorpija
Škorpije, mladi Mjesec u Djevici podsjeća vas da je u redu osloniti se na pomoć drugih. Možda ćete otkriti da se vaš krug prijatelja širi ili da se svojim voljenima pojavljujete na potpuno novi način.

Sasvim je u redu staviti sebe na prvo mjesto i postaviti visoke ciljeve, ali takođe je neprocjenjiv dar podeliti svoju mudrost s onima koje volite.

Strijelac
Mladi Mjesec u znaku Djevice mogao bi vas dovesti u iskušenje da rizikujete sve i potpuno promijenite karijeru. Međutim, umjesto da žurite bez razmišljanja o posljedicama, energija zemljanog znaka podstiče vas da budete strpljivi u procesu.

Zaštitite svoju energiju dok tražite i definišete svoju sledeću karijeru. Ključ izgradnje vašeg carstva je zapamtiti da je to maraton, a ne sprint.

Jarac
Ovaj mladi Mjesec podstiče vas da izađete van svoje zone komfora, da preispitate vrednosti ili identitete koji su vam dragi.

Pomaže vam da proširite svoje horizonte, bilo da usvajate nove filozofije ili istražujete nešto novo. Ova potraga počinje spoznajom da nemate šta da dokazujete.

Vaša vrijednost počinje s vama i vašom suštinom, a sva vaša dostignuća su posebne nagrade.

Vodolija
Promjene su u toku, ali najvažnija lekcija koju ćete naučiti je kako uravnotežiti svoje zalaganje za druge sa svojim sopstvenim. U redu je biti sebičan, pogotovo kada je riječ o samopoboljšanju i brizi o sebi.

Ovaj Mjesec služi kao podsetnik da, kako biste pomogli drugima, prvo morate raditi na sebi.

Svjetski problemi neće tako brzo nestati, zato stvorite vlastito utočište i pronađite unutrašnji mir.

Ribe
Ribe, vaši odnosi su trenutno u centru pažnje. Vi imate tendenciju držati nemoguće standarde za druge pa je sada dobro vrijeme da srušite te barijere i prihvatite ono što je istina.

Ovaj mladi Mjesec vas uči kako isceliti svoje srce i stvoriti sopstvenu radost u svojim odnosima i izvan njih.

Duhovno blaženstvo i vođstvo uskoro će ući u vaš život, što će biti vredno svih vaših prethodnih gubitaka.

Leave a Reply