Sve je spremno za luks svadbu Darka Lazića, DANAS ĆE IZGOVORITI SUDBONOSNO “DA”: Evo kako izgleda sala – DAO BOGATSTVO ZA DEKORACIJU

Pjevač Darko Lazić danas će u crkvi reći sudbonosno “da” svojoj izabranici Katarini.

Njih dvoje će se vjenčati u Darkovom rodnom mjestu, Brestaču, u hramu Svetog apostola Gavrila, piše Srbija Danas.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što se Darko i Katarina vjenčavaju u srijedu, kada se po običajima posti na vodi, zbog čega se oglasio Hram u kojem će se odviti sveta ceremonija.

– On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki – koji je odobrio vjenčanje. Spremaće se posna trpeza – tvrde iz crkve.

Da je Darkova svadba po svemu neobična i drugačija od ostalih govori i činjenica da će se on i njegova žena nakon vjenčanja provozati u automobilu koji podsjeća na spejs-šatl, a u pitanju je Lambordžini kabriolet, čija cijena iznosi vrtoglavih milion eura.

 

Nakon čina crkvenog vjenčanja i vožnje skupocenim automobilom, mladenci će svoje veselje zajedno sa gostima nastaviti u luksuznom restoranu u Pećincima. Lista zvanica broji čak 520 gostiju, a među njima našla se i Darkova bivša supruga Ana Sević, sa svojim sprugom Danielom.

Darko je, nema sumnje, želio da napravi svadbu godine, pa je zbog toga samo na dekoraciju potrošio 50.000 evra. U sali u kojoj će se održati veselje postavljen je svijetleći tunel koji vodi do mladenačkog stola, a tu su i kristalni lusteri. Cijela sala je od poda do plafona ukrašena bijelim cvijećem, koje se može naći i na stolovima. Cjelokupni izgled prostora dodatno su upotpunili zlatni tanjiri, kao i zlatni escajg.

Folker je ispunio želju svoje drage, pa će im tako za prvi ples zapjevati Petar Grašo.

Leave a Reply