“MOJA KĆERKA JE NASTRADALA, SA NJOM I MOJI RODITELJI” Oglasila se majka djevojčica iz automobila smrti – u trenutku ostala bez najmilijih (FOTO)

Majka devetogodišnje djevojčice koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Ložioničkom mostu u Užicu oglasila se i poručila da je u jednom minutu ostala bez svojih najmilijih.

– Da, moja kćerka je nastradala, sa njom i moji roditelji. Drugu kćerku dovoze za Beograd u Urgentni centar, stabilno je… nemam snage da pričam, razumite me – rekla je kroz suze majka nastradale i povrijeđene djevojčice.


Podsjetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice – Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, jutros oko 8 sati nastradali su djed (65) i baka (66) iz Beograda, dok su dvije devojčice, njihove unuke od 11 i 9 godina sa teškim povredama primljene u užičku bolnicu. Uprkos naporima ljekara po prijemu u bolnicu život je izgubila devetogodišnja djevojčica.

Prema nezvaničnim informacijama, do saobraćajne nesreće je došlo kada su se sudarili kamion i putničko vozilo “ševrolet spark”. Vozilom je upravljao djed, dok je baka bila na mjestu suvozača, a djevojčice su bile na zadnjim sjedištima vezane.

Nezvanično, djed je upravljajući vozilom preticao kolonu na mostu i direktno se sudario sa kamionom cisternom. Na licu mjesta je poginuo bračni par, a djevojčice su s teškim povredama u svjesnom stanju prevezene u užičku bolnicu.

Od siline udara prednji dio “ševroleta” je potpuno smrskan, a bila je potrebna i intervencija vatrogasaca. Saobraćaj preko mosta je obustavljen i vozila se usmjeravaju kroz grad.

Leave a Reply