“CIJELI SVIJET OBIŠLA BRODOM I NA KRAJU SE UDAVILA NA SMRDLJIVOJ PLAŽI” Iva će biti danas sahranjena, OBJAVLJENA OSMRTNICA

Iva Balog (27) iz Novog Sada, čije je beživotno tijelo pronađeno nakon gotovo dvodnevne potrage pored obale u Dunavu na području Starih Banovaca, biće sahranjena danas na groblju u Sremskoj Kamenici, piše Kurir.rs.

Atila Balog, Ivin otac, skrhan od bola, navodi da mu je nadu da će kćerku pronaći u sekundi prekinuo poziv inspektora.

Iva Balog poslednji put je viđena kod Oficirske plaže u Petrovaradinu, gdje je gotovo dva dana vršena detaljna pretraga.

“Napravili smo ogromnu pretragu i na kopnu i po vodi jer nam niko nije potvrdio da li je ona ostala u vodi ili je izašla. Uporedo smo tražili i momke koji su tvrdili da su bili sa njom i bacali kamenčiće, pa neke druge navalentnije momke, ma svaku informaciju koju smo dobili išli smo ka njoj, međutim kada su me zvali iz policije da mi kažu da su je našli… svaka nada je iščezla”, kaže otac nastradale djevojke.

Šta se dogodilo niko ne zna da potvrdi, kaže Atila, ali ishod je isti.

3584152-whatsapp-image-20230829-at-10-11-01-ff

“Ona više nije živa. Pozvali su me iz policije, inspektor me je pozvao da dođem u Policijsku upravu u Staroj Pazovi. Odatle sam išao do kapele da je prepoznam. Nemam reči. Ceo svet je obišla brodom i na kraju se udavila na ovoj smrdljivoj plaži”, dodao je skrhani otac.

Iva će biti sahranjena danas u 13 sati na groblju u Sremskoj Kamenici.

Leave a Reply