“Neću da me prikazujete”, SKANDAL U EMISIJI “BRAK NA NEVIĐENO”, UČESNICA BJESNILA NA VODITELJICU: Evo šta je uradila pred kamerama

Učesnica emisije “Brak na neviđeno”, mlada Gordana Anđelković napravila je pravu dramu pred kamerama.

Naime, ona je pobjesnila kada je vidjela koga su joj izabrali za mladoženju, te nije mogla da se iskontroliše i pred svima je pocjepala ugovor.

Upitala je mladoženju Miloja Jovanovića odakle je, a kada je on odgovorio iz Medveđe, samo je mahnula rukom i rekla: “ćao”.

“Nemoj da se uvrijediš, ali izvini, moje je da kažem nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling”, rekla je mladoženji a onda se okrenula i izvikala na voditeljku:

“O čemu si ti mislila kada si vidjela njega i vidjela mene?! O čemu si mislila, majke ti. Da si bacila pasulj boljeg bi izabrala. Što ti ne ideš na piće s njim, idi ti. Da li ste vi normalni, j**ote”, obratila se Gordana bijesno voditeljki.

“Pa šta mu fali”, voditeljka je bila u čudi

“Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l’ vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe”, bila je bijesna mlada.

“Da brišete ovo, neću da me prikazujete, tužiću vas majke mi. Neću da se pojavljujem u ovoj glupoj emisiji, vikala je, a potom izletela iz sale za venčanja.

Leave a Reply