TEST: Odaberite jednu mističnu kartu, ako odaberete pravu možete saznati da li će vam se ISPUNITI ŽELJA

Svako od nas ima svoju želju ili san za koji smatra da nas može istinski usrećiti. Težimo svom cilju i ne razmišljamo o tome odražava li on doista naše potrebe ili su nam odabrani put nametnule određene okolnosti. Mentalno postavite pitanje i odaberite jedan od prikazanih simbola, to će vam pomoći da saznate izglede za ovu ideju ili će vam reći najbolji način da ispunite ono što želite.

Šta koji simbol predstavlja možete pročitati na sljedećoj stranici…>>>>

1. Krug

Sreća koja dolazi iznutra, uspjeh u poslu i sveopće divljenje – tajno značenje znaka Krug. Ključ vašeg uspjeha je pravi izbor onoga što želite i zahvalnost. Svemir je živi organizam i troši puno energije da ispuni naše zahtjeve. Nakon što dobijete ono što želite, svakako morate zahvaliti na darovima.

Nikad ne tražite ono bez čega možete i što nije granica vaših snova. Zapamtite, ako ne doživite iskrenu radost i zadovoljstvo od primanja zahtjeva, onda to zatvara izvor obilja. Samo prave pozitivne emocije potiču Svemir da nam uvijek iznova priskoči u pomoć.

Također, uvijek zahvalite na pomoći drugima, na dobro obavljenom poslu, na promjenama na bolje. Bez dobivanja moralne naknade za trud i zahvalnost, naš energetski resurs pada i izaziva apatiju i malodušnost.

Održavanjem ravnoteže u odnosu prema sebi i drugima, kao i izražavanjem zahvalnosti Svemiru, možete dobiti sve o čemu sanjate i želite – to je vaša stopostotna pobjednička taktika.

Leave a Reply