SAZNALA ZA SMRT U EMISIJI: Nastala je sablasna tišina – upala je u stanje šoka i potpuno se paralisala

Sinoć je na ružičastoj televiziji emitovano još jedno izdanje emisije Narod pita, a voditeljica Ivana Šopić je ugostila nekada emotivne partnere i rijaliti igrače, Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Kako to sa njih dvoje biva, emisija je tekla nepredvidivim tokom, te su gledaoci bili prikovani za male ekrane.

Tokom emisije, otkrivena je jedna strašna stvar. Preciznije, objelodenjeno je da je samo dan ranije preminuo jedan čovjek, čija je smrt potresla Miljanu.

– Sinoć sam gostovala kod Darka Tanasijevića u emisiji, meni je javljeno u emisiji od mame, da je od Željkovog druga umro otac, a to je Željkov najbolji drug iz vrtića i onda sam se izgubila. Htela sam da ispoštujem emisiju i bila sam na nivou zadatka. Kada me je Darko pitao o tebi, rekla sam da te nisam zvala, htjela sam da izbjegnem sva pitanja, nisam bila iskrena – rekla je Miljana.

– Rekla si da si bila neiskrena jučer, šta si to slagala sinoć – pitala je Ivana.

– Apsolutno sve vezano za Lazara, nisam bila raspoložena da pričam o bilo čemu, ali šta god me budeš pitala ti kao voditelj kog poštujem, odgovoriću – rekla je Kulićeva.

– Da li ti je svejedno kada je ugledaš poslije svega – pitala je voditeljka.

– Mi smo svašta nešto prošli, čudan je osjećaj, ali ne želim da razmišljam u tom nekom emotivnom smislu – rekao je Zola.

Detaljnije o ovoj temi, pogledajte u narednom video zapisu.

Leave a Reply