PUBLIKA GLEDALA U NEVJERICI: Jala Brat na nastupu na Zrću propao kroz binu, Buba Corelli i kolege ga spašavale

Jala Brat zajedno s Bubom Corellijem nastupao je na festivalu na Zrću, a tom prilikom je doživio i nezgodu kada je upao u rupu na bini te su ga kolege izvlačile.

Među izvođačima na Balkan Wave Festivalu koji se održava na Zrću bio je i bh. dvojac – reperi Jala Brati Buba Corelli, a dok su zabavljali publiku na plaži u susjednoj Hrvatskoj Jala je doživio nezgodu.

Naime, bh. reper je na svom TikTok profilu podijelio snimak na kojem se može vidjeti kako pada na bini. Jala je izašao na izvučeni dio bine pored kog su bile stepenice, međutim, nije obratio pažnju da se između bine i stepenice nalazi rupa.

Krećući se udesno Jala je promašio i dio bine i stepenica te upao u prazni dio konstrukcije, a Buba i druge kolege s bine su mu odmah potrčali u pomoć.

“Dobro sam, sve ok. Hvala Zrće”, napisao je reper uz snimak nespretnog pada, a potom se i na Instagramu oglasio kako bi fanovima potvrdio da je zaista dobro.

U publici su se mogla vidjeti šokirana lica prisutnih jer je rupa bila dovoljno duboka da reper “nestane” s bine.

Podsjetimo, Jala Brat i Buba Corelli nisu jedini reperi iz BiH koji su nastupili na spomenutom festivalu. Sarajevski reper Sajfer također se pojavio, a svoj nastup najavio je letom u helikopteru iznad publike, piše Klix.ba.

Leave a Reply